2777
2789
عنوان

کنکوری ها بیاین

91 بازدید | 12 پست

من ۲۶ سالمه زبان تدریس میدم میخوام کنکور تجربی شرکت کنم انشالله هدفم دندون روزانه اس سوال اینجاست ک من ۲ تا کار دارم یکیش مرتبطه ب حوزه ی سوشال مدیا و باید روزانه اینستا و یوتیوب و و سایت رو چک کنم یکی تدریس زبانه تصمیمم بر اینه کار اولم رو رها کنم تا کنکور سال بعد و فقط تدریس زبان رو بچسبم چون نیاز دارم از لحاظ مالی یکیشون رو نگه دارم و من چون کنکور دارم سوشال مدیا رو ب کلن کنار گذاشتم  و میخوام این ی سال کنکور از فضای مجازی کامل خارج شم و درگیر حواشی  نشم از دایره ی رفیقامم فقط یکی مونده بقیه درگیر خودشونن همین یکی هم اذیتم میکنه و حسوده 

۵ صبح تا ساعت ۶ عصر برای کنکور

۶ عصر تا ۱۲ شب تدریس و کارای خونه و وقت اضاف اوردم میخونم درس باز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راستش با وجود تاثیر قطعی معدل و الزام ترمیم هر دو پایه ۱۲ و ۱۱ که عملا غیر ممکنه پیشنهادم اینه که کارتونو رها نکنید! برای تجربی از امسال به بعد با مصوبه جدید پشت موندن اشتباه محضه ! چه برسه شروع مجدد ! 

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

تنها چیزی بهت میگم دیر نیست خوب موقعی شروع کردیمیتونی میشهکمکی خواستی در خدمتم درسم خوبهسال بعد کنکو ...

قربونت برم مرسی من  مهرماه انشالله شروع میکنم تا کارام رو سرو سامون بدم و از کار اولم بیام بیرون باید ی ماه صبر کنم

قربونت برم مرسی من مهرماه انشالله شروع میکنم تا کارام رو سرو سامون بدم و از کار اولم بیام بیرون بای ...

خیلی بااراده و قشنگی 

موفق باشی زیبا

خدا تو این مسیر همراهته مهم ترینش همینه❤️

راستش با وجود تاثیر قطعی معدل و الزام ترمیم هر دو پایه ۱۲ و ۱۱ که عملا غیر ممکنه پیشنهادم اینه که کا ...

خدا بزرگه عزیزم ما تلاشمونو میکنیم نتیجه رو ب خدا میسپاریم

هر کاری ترس توش هست باید تلاش کنیم و ایمانمون رو ببریم بالاتر

خدا بزرگه عزیزم ما تلاشمونو میکنیم نتیجه رو ب خدا میسپاریمهر کاری ترس توش هست باید تلاش کنیم و ایمان ...

عزیزم تلاش اوکیه ولی شما اگر در خودتون میبینید هر روز خرداد رو پشت سر هم امتحان بدید و معدل بالا کسب کنید (مخصوصا دروس حفظی مثل محیط زیست و...) کارتون رو رها کنید! من به عنوان کسی که از این مسیر آگاهی داره خدمتتون عرض کردم نه کسی که صرفا میگه حتما میتونید! اگر رشتتون ریاضی یا انسانی بود یا حتی اگه دندون تعهدی میخواستید یا رشته پایین تر مشکلی نبود اما هدفتون خیلی سخته طوری که باید بدونید خرداد به کل نمیتونید کار کنید تصمیم با خودتونه

یه دختر سبزه جذاب با چشمای مشکی 👧 عاشق فیلمای عاشقونه و رنگ قرمز جیغ ❤️💅 برون گرا 😜خوشگل سایتتونم 😇 حوصله بحث با آدم نادون ندارم  پرنسس های نی نی سایت تحت هیچ شرایطی ریپلای نکنن داخل تاپیک هام هم نیان مرسی اَه

شما برای کنکور سال دیگه باید تمام دورس ۳ سال دبیرستان رشته تجربی رو امتحان بدید سه روز در هفته دو تا امتحان سه روز دیگه هم یک امتحان همه هم توی خرداد بعد باید تست هم خوب بزنید عملا این کار در یک سال غیر ممکن هست و شما این وقت رو روی خیلی جاهای دیگه بزارید موفق تر هستید بعد برای موفقیت در کنکور بهترین کار شرکت در کلاس های کنکوره و شرکت در کنکور های آزمایشی خود من در سال کنکورم شنبه تا پنجشنبه جدا از مدرسه که تا ساعت ۳ و دو روز در هفته تا ساعت ۶ بود ساعت ۶ تا ۹ هم کلاس کنکور میرفتم و فقط دوشنبه ها کلاس کنکور نداشتم و ساعت ۳ از مدرسه تعطیل میشدم تازه من رشته ریاضی بودم الآنم دانشگاه قم رشته مهندسی شیمی میخونم خلاصه که درس خوندن خیلی سخته برید یه رشته ورزشی بعد برید المپیک لس‌انجلس مقام بگیرد بعد برید رشته دندون پزشکی به عنوان پادش از نظر من راحت از شرکت در امتحانات نهایی و کنکور هست البته واقعا نمی‌خوام توی دلت رو خالی کنم ولی خب رشته تجربی از هر ۶۰ نفر یه نفر می‌تونه بره رشته های خوب ببین حداقل برنامه رو بکن دو ساله امسال کنکور بده با امتحانات ۱۰ام یا ۱۱ام سال دیگه دوباره کنکور بده با امتحانات ۱۲ام و اون یکی سال البته هیچ چیز غیر ممکن نیست 

شما برای کنکور سال دیگه باید تمام دورس ۳ سال دبیرستان رشته تجربی رو امتحان بدید سه روز در هفته دو تا ...

ممنونم بابت نظر زیباتون

بلکه کامل در جریانم ک باید امتحان سال یازدهم و دوازدهم رو بدم (۲ پایه) و حقیقتن میدونم سخته اما باید از پسش بربیام چون فرصت ۲ ساله رو ندارم حقیقتش و از طرفی با دروس آشنا هستم چون رشته ام تجربیه و کلاس کنکور رو رفتم اینطور بهتون بگم ک درس خوندنم فقط کتاب و تست لازممه و از ویدیو لازم ندارم استفاده کنم مگر در مباحث خیلی سخت فیزیک یا ریاضی در عمومی ها مشکلی ندارم در زبان عربی و انگلیسی و دینی تو ادبیات فقط بخش دستور رو مشکل دارم تو اختصاصی ها مشکلی با دروس زیست و شیمی و فیزک ندارم فقط ریاضی کمی سختم بود ک پارسال ۶ فصلی ازش رو خوندم و تست زدن تا ترسم بریزه