المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 عنوان قابلمه داغه هنوزولی منم خابم میاد 350 بازدید | 22 پست نصف شبی گشنم شد ماگارانی پختم جاتون خالی حالاشام خوردم اینقددددد خابمگرفته قابلمه اش هم داغ داغ میترسم خوابم ببره خراب شه بیرون یخچال چکارکنمراه حلی نیست اوف وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن 1403/05/27 | 02:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12489 خالی کن یه ظذف دیگیه دسشویی برو برگردبعد بزار یخچال سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
tyasan عضویت: 1396/10/26 تعداد پست: 40907 بریز داخل یه ظرف خنک بذارش تو یخچالیا یه دستمال بذار زیرش و بذار تو یخجال ( )
ملکا1400 عضویت: 1402/03/03 تعداد پست: 4401 خالی کن یه ظذف دیگیه دسشویی برو برگردبعد بزار یخچال کدبانویی شما کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 خالی کن یه ظذف دیگیه دسشویی برو برگردبعد بزار یخچال اووووو فردا کی حال دارد ظرف بشوره🤣🤣🤣🤣 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12489 کدبانویی شما دسشویی بخش مهمشه😂 سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 دسشویی بخش مهمشه😂 اخه چقد دسشویی گلم😂😂😂بخدا زانو هام ساییده شدن بسکه رفتم دسشویی 🤣 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12489 اووووو فردا کی حال دارد ظرف بشوره🤣🤣🤣🤣 خواهر پس خیلی اوضات خرابه😂چیطو حال داشتی نصف شبی مث یانگوم پاشی غذا بپزی سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 خواهر پس خیلی اوضات خرابه😂چیطو حال داشتی نصف شبی مث یانگوم پاشی غذا بپزی حقیقتش گشنم بود رفتم اینستا ماکارانی دیدم هوس کردمگفتم بپزم😂😂😂😂 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12489 حقیقتش گشنم بود رفتم اینستا ماکارانی دیدم هوس کردمگفتم بپزم😂😂😂😂 حالا برو ویدیو های تمیز کاری ببیندلت میخواد ظرف بشوری سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 حالا برو ویدیو های تمیز کاری ببیندلت میخواد ظرف بشوری 😂😂😂😂😂 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 حالا برو ویدیو های تمیز کاری ببیندلت میخواد ظرف بشوری اخر کاری ک نباید بشه میشه خابممیبره غذا خراب میشه😅 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن
سپـvـينود عضویت: 1397/11/19 تعداد پست: 12489 اخر کاری ک نباید بشه میشه خابممیبره غذا خراب میشه😅 خالی کن نهایت یه قابلمه س دیگ فردا میشوریچقد درست کردی مگ🤣 سلام ننه😍 فکر نمیکردم انقدر زود مهمون خونمون شی💜 بیا که آجیا حسابی منتظرن. همهمون دوست داریم. امضا:خونوادت😘👨👩👧👧👶
nedgoliii عضویت: 1399/11/08 تعداد پست: 3175 اگه خونت خنکه عببی نداره بزار نصف شب ک پا شدی بری سرویس بزا یخچال یا ب شوهرت بگو صب زود بزاره یخچال ولی کلا غذایی ک رب گوجه توش باشه زیاد نذارید بمونه بیرون
المیراخانوووووم مدیر استارتر عضویت: 1400/11/14 تعداد پست: 11878 خالی کن نهایت یه قابلمه س دیگ فردا میشوریچقد درست کردی مگ🤣 باقابلمه یه کهنه زیرش گزاشتم یخچال میدونم صبح مادرم دعوام خواهدکرد🤣🤣میخاستم یه بشقاب بپزم جوگیر شدم یه قابلمه پر پختم😑🤕 وقتی خدا تو آیه هفتم سوره مدثر میفرماید:وَ لِرَبِّكَ فَاصْبِرْ....و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن.انگاردستاشو میذاره دو طرف صورتت و میگه عزیزِ دلم اينبارم بخاطرِ من صبر کن