2777
2789

همشون خوندم.خب سوالات چیه؟ 

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت این آقا فازش چی بوده چرااینجورب می‌کنه.ومنی که اینقدر بهش دل باختم چجوری ازاین به بعد باهاش رف ...

اولش که شماره ازت گرفته احتمالا هوس کرده بعدش دیگه دختر خوبی هستی و اینکاره نیستی احتمالا عذاب وجدان گرفتش .تو هم الکی بهش داری فکر می‌کنی.

کارکنان سیرک که شیر جنگ دارن و بازی میکنن با شیرها خب دیدی دیگه؟

می‌دونی شیر اونارو نمیخوره چون آموزش دیده آن.اکه حین بازی خون از کارکنان بیاد اون شیر بوی خون رو استشمام می‌کنه و میگه وای پس اینم خوردنی بود و من خبر نداشتم.بعدی سری بعد شیر واس اون یارو نقشه می‌کشه تا بخورش.

فهمیدی که چی گفتم.

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اولش که شماره ازت گرفته احتمالا هوس کرده بعدش دیگه دختر خوبی هستی و اینکاره نیستی احتمالا عذاب وجدان ...

میفهمم ولی مسئله اینه این آقا به همه پیشنهاد. داده به همههههه یعنی دوستام میگن از چهرش مشخصه نرمال نیس وچنذ نفرو داره همزمان اداره می‌کنه ...اما من چون باهام اینجوری برخورد کرده احساس میکنم مشکل از منه

میفهمم ولی مسئله اینه این آقا به همه پیشنهاد. داده به همههههه یعنی دوستام میگن از چهرش مشخصه نرمال ن ...

نه مشکلی نداری