2777
2789
عنوان

دردودل

132 بازدید | 3 پست

گفت مگه من بهت گفتم شلی تو فقط داری به خودت نگاه می‌کنی من حتی حوصله خودمم ندارم چه برسه به این کارا ...جالب این جاست دوستمم که میشناختش گف به من میگفته اوکی کن بریم شمال و پیشنهاد های اینجوری می‌داده ...منم حرصم گرف گفتم شهرما کوچیک تر از این حرفاست که خبرش به گوشم نرسه ..گفت طلا که پاکه چه منتش به خاکه ...خلاصه گفتم برام دیگه مهم نیس اونم گفت برای منم مهم نیس ..ولی من مثل چی دروغ گفتم هنوزم دوسش داشتم ..اینم بگم بعد چند روز که شمارمو دادم بهش رفتم گفتم تو باهام چیکار کردی که دلمو اینقدر به باددادم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم زیاد غصه شو نخور منم ازت ی سن کوچیکترم پسرها عرضه نگهداشتن ندارن فقط حسرت رسیدن دارن وقتی که دید تو مشتاق تری دیگه به اون حس دست یافت دیگه بیخیالت شده از دفعه بدی دیگه نه مغازاش برو نه چیزی خودش بد ی مدتت اگه مهم باشه پیگیر میشه بدشم وقتی اون گفت به دوستت ردیف کن بریم شمال مطینی باش برای یچیز دیگه می خواستت عزیزم