2777
2789
عنوان

دردودل

148 بازدید | 5 پست

اون شب نتونستم شمارمو بگم چون هم مغازشون شلوغ بود هم هول شدم هم هیجانی ولی خیلی دورم بود وهی گوشی به دست و منتظر بعد چند شب ک رفتم مغازشون تا شمارمو بدم اصلا اعتنایی نکرد انگار نمی‌شناخت منو کلا ...ولی دید من مشتاقم شمارمو بدم دادم چون گفتم اگه از حسی که بهت دارم مطمئن نبودم شمارمو نمی‌دادم ..اما نه زنگی زد نه پیامی هیچی هیچی ...بدتر داغونم کرد ..هروقتم همو می‌دیدیم اصلااااا به روی خودش نمیورد هیچی .تاابنکه یه روز که تنها دیدمش گفتم بهش اگه بهت شمارمو دادم بخاطر این بوده دوستت داشتم وگرنه دختر شلی نیستم ..بقیشو میگم بهتون تو تاپیک بعد

هیچ وقت برای اینکه کسی از شما خوشش بیاد و مورد پَسند کسی باشید آزادگی و اَرزش خودتون رو پایین نیارید....خدا همه ی ما رو در کمالِ آزادگی و بزرگی آفریده و این وجودِ ما بینهایت هست.......شما وجودتون بااَرزش تر از تموم دنیاست....زمانی که اَرزش خودتونو بدونید و آزادگی خودتونو حفظ کنید همه چیز به سمت شما میاد و گِره های زندگی باز میشه...

مطالب تاپیک ها در کانال تلگرام:  cheraghdell@

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.