2777
2789
عنوان

تاحالا ب مرگه خودتون فک کردین

119 بازدید | 23 پست

اینکه کی میمیرید یا ب چ صورت؟

الان تو ی تاپیکی بود درباره مرگ

واقن ذهنم درگیر شد هرموقع بهش فک میکنم دیوونه میشم نمیخام باور کنم ک منم دیر یا زود قراره بمیرم نمیخام قبول کنم وگرنه دنیا برام جهنم میشه نمیتونم از زندگی لذت ببرم

ب مامانم ک اصلاا..

فکرشم باعث میشه زار زار گریه کنم

آره همیشه خیلیم میترسم

🧡زهرا سادات خانومم🥰👋   /(^o^)\    این👇🏻👇🏻 امضارو نگه داشتم که به همه بگم من تو این حال بودم 🌱💙نامزد من شفا گرفته🧿🙏🏻🌹 این داستان زندگی منه👈🧚‍♂️🧡 یه نامزد دارم عقد کردشم و مثل دیوونه ها میپرستیدمش💚💚☘️🦋💙☘️🦋 همزمان درگیر سرطان خون و ام اس بود ولی خداروشکر هر دوتاشو باهم شکست داد و الان حالش خوبه مطمعنم🩵🥺 ۲۷ تیر کمرشو عمل کرد و از اون روز به بعد تا  ۶ شهریور پاهاشو اصلا حس نمیکرد ولی کم کم داره بهتر میشه🌿🩵ا🦋

اره خیلی زیاد فکرشو میکنم

و هربار بیشتر میترسم

:)💛🌻 "دختربچه ۱۳ساله" کارت ملی نداره،اجازه گرفتن گواهینامه نداره،اجازه مسافرت رفتن نداره،حق رای دادن نداره،هیچ کارتجاری ومالی ای نمیتونه انجام بده و صلاحیت انجام هیچ کاری رو نداره! اما صلاحیت کافی برای"بله" گفتن سرسفره‌ی عقد رو داره😊 خودتون‌متوجه هستید دیگه؟💛🌻🚫درخواست دوستی ندید بخصوص آقایون،قبول نمیکنم،باتچکر🤌🏻  ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شاید ماموریتی داری که هنوز انجامش ندادی وقتی سنت میره بالا مرگ برات مثل یه رویای شیرین میشه

دلایل مجرد بودن خیلی زیاد میتونه باشه ، اون احمقی که میگه دختر مجرد بی عرضه ست نتونسته پسر تور کنه و با نیش و کنایه میگه ترشیده ، باید بدونه یه دختر دلایل قانع کننده ای برای ازدواج نکردن تو این شرایط داره ،یکی اینکه اگه شوهرت خیانت کنه قانونا حق بهش داده شده که بگه صیغه کرده ، دوما تنها چیزی که زن در ازای بخشیدن حقوقش بدست میاره مثلا قرار بوده مهریه باشه ، مهریه ای که پنج درصد زنها تونستن بگیرن و خیلی دلایل دیگه ، اینکه مردا پرنسس شدن و نمیتونن نیاز عاطفی یه زن رو برطرف کنن و ... پس قبل از اینکه دهن کثیفتون رو باز کنید فکر کنید 

اره

خیلی دلم میخواد بدونم تهش چی میشه؟

چجوری میمیرم یعنی؟

بعد روحم کجا میره؟

نکیر و منکر چی میپرسن؟

حضرات ائمه رو میتونم ببینم یا نه؟

باید خفن باشه خیلی

میترسم خیلیییییی ولی دوست دارم بدونم چجوریه 

همیشه فکر میکنم.

مخصوصا ب خودکشی

ولی جرعتشو ندارم🥲😂💔

ما دیگه اون نوجوونای قدیم نیستیم که با شنیدن سینوس کسینوس خندمون بگیره، بزرگ شدیم،نه؟:)) ‌‌ ،،،،،، بچه کوچیکا بهمون میگن خاله،عمو. قدمون چند هوا بلندتر شده،دیگه دستمون به کابینت بلندای آشپزخونه میرسه و پامون به گاز و کلاچ...بعضیامون انقدر بزرگ شدن رفتن پی سیگار،بعضیامونم نه،دیدن غم و غصه شون دود کردنی نیست،نشستن خوردنش! ما دیگه روزای برفی لیز نمیخوریم، نه که زمینِ یخ زده لیز نباشه ها،فقط یاد گرفتیم باید با احتیاط قدم برداریم که با مخ نریم تو زمین... قلبامون چی شد راستی؟؟ بعضیامون دل شکستن،خیلیامون دل شکسته ن،بعضیامون دل باخته و بعضیامون دل تنگ... ما خیلی وقته که دیگه بچه نیستیم، ولی پیر شدیم یا بزرگ ؟؟ اینه که جای بحث داره.. ....:))تو اگه فرشته هم باشی مردم از صدای بال زدنت ایراد میگیرن... واسه خودت زندگی کن!💜
شاید ماموریتی داری که هنوز انجامش ندادی وقتی سنت میره بالا مرگ برات مثل یه رویای شیرین میشه

خب هنوز جوونم تازه ۲۲ سالمه شاید موقع عصبانیت گفتم ایشالا بمیرم راحت شم اما خیلی میترسم تو بدترین حالت هم جرعت خودکشیی و اینا نداشتم کلا وحشت دارم حتی از کنار قبرستون بگذرم مخصوصا شب

اره من به مرگ فکر میکنم میترسم‌یجا خوندم‌ اگه زیاد به مرگ فکر میکنید بخاطر وسواس و افسردگی هست

من اونقد فک نمیکنم وگرنه روانی میشم الان تو ی تاپیکی بودم باز یادم افتاد ترس افتاد ب جونم