چشمامون رو به گناه ببندیم! شما که میگید من الان نمیخوام ازدواج کنم! بیاید یکم بی تعارف مثل دوتا خواهر باشیم. ببینید شما اتفاقا خیلی هم دوست دارید ازدواج مشخصه. ولی متیرسید
اینکه میگم چشممون رو به گناه ببندیم چون ببخشید ولی شیطون یکهو کارو به جای باریک نمیکشونه
اول چشمه، بعد به دید برادری بعد چیزای دیگه
همیشه از جایی شروع میشه که وجدانمون حساس نشه!!!
ازدواج کردن با دید زدن نامحرم اتفاق نمیوفته بالاخره ما از شما تجربمون بیشتره و بیشتر این راه رو رفتیم اکه چیزی میگیم نه قرار خسارتی به ما برسه نه سودی به ما
بعدشم وابسته کردن یکی به نیت اینکه چند سال دیگه ادواج کنیم گناهه اونم انسانه حس عاطفی و حس ج... داره...
اتفاقا وقتی زودتر ازدواج کنید فکر و ذهنتون تخلیه میشه و زودتر میتونید رشد کنید، شغل های خوب هم به متاهلا میرسه من خودم خیلی از موقعیت ها دیدم که متاهل بودن توش امتیاز داشته
شما عشق و علاقه به تاهل دارید فقط چون ترس دارید نمیرید جلو. ترس یک واکنش فطری به احساس خطره. خطر وقتی ترسناکه ما مهارت مقابله باهاش رو بلد نباشیم ... وقتی مهارتمون رو زیاد کنیم ترس و خطر از بین میره یا مهارتتون رو زیاد کنید که منم کمکتون میکنم و برید جلو یا کلا بیخیال بشید و کسی رو وابسته یا دلبسته خودتون نکنید الکی که دنیا کوچیکه و به خودتون برمیگیرده