2777
2789

خانما به نظرتون قبل عقد چجوری به نامزدمون و خانوادش بگیم حق طلاق میخوایم؟؟؟یه جورایی زشت نیست؟؟؟حق تحصیل و اشتغال و سفر به خارج از کشور اوکیه گرفتنش اما این یکی رو اگه قبول نکنن چی؟؟؟ادم از آینده خبر نداره آخه که طرف تو زندگی مشترک چه جوره. اگه توقع زیادیه بگین

اگه قصدت زندگی کردنه و طرف رو خوب میشناسی این چرت و پرتهارو بریز دور اگه هم میخوای چرتکه بندازی و ترازو دست گرفتی برای زندگیت و پسره رو هنوز کامل نشناختی عجله نکن توی امر ازدواچ 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه قصدت زندگی کردنه و طرف رو خوب میشناسی این چرت و پرتهارو بریز دور اگه هم میخوای چرتکه بندازی و تر ...

تا الان که همه چی خوب بود و عجله نمیکنم ولی خیلیا میگن طرفشون بعد ازدواج خود واقعیش رو نشون داده😓

تا الان که همه چی خوب بود و عجله نمیکنم ولی خیلیا میگن طرفشون بعد ازدواج خود واقعیش رو نشون داده😓

زیاد مشاوره برو 

آگاهیتو ببر بالا

پیش روانشناس حتما برید و بهش بگو از جفتتون تست شخصیت بگیره 

روانشناس درست و حسابی 

همه جوره همسرتو زیر نظر بگیر مخصوصا موقع عصبانیت ولی کنترلگر نباش 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما