سلام بچه ها بنظرتون چبکارکنم خسته شدم از دستش همش میگه برو کمک مامانم برو سر بزن درحالی که همیشه میریم برا کار هم موقع رفتن ظرف میشورم و.. اما انتظار زیادی داره درحالی خودم حوصله کار خودمو ندارم حتی مامان خودم درکم میکنه نمی زاره بیشتر کارکنم تو خونشون اما شوهر من همش بااین انتظارات خستم کرده خودشم درکی ندارن ازم بشدت کمبود محبت و توجه دارم و درضمن هیچوقت برا مامان خودم یا خانوادم نه کاری میکنه نه میزاره من کنم اما برا خانواده خودش بیا ببین دیگ خیلی از دستش ناراحتم طوریکه دلم میخواد خودمو بکشم از دستش 😥
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
سر خونه مادرشوهر رفتن هم هرروز دعوا میندازه همش میگه بریم اونجا خسته شدم چیکار کنم جالبه خودشون هم حق میدونه مقصر منم همش
لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞
بخدا میگم کلفت گرفتین یا عروس باز منو مقصر میدونه ۲۴ساعت خدا همش عصبانیم از دستش نمیتونم حالیش کنم اصلا
بگو اگر میخوای من برا خانواده شما عروس خوبی باشم و کمکشون کنم ،تو هم باید برا خانواده من داماد خوبی ...
میگم میگه تو عروسی خودتو با من مقایسه نکن خیلی کله خره
شوهر منم میگفت کمک. مامانم کن. گفتم تا ابجیت هست من چرا.... یا میگفتم وقتی توانایی مهمون دعوت کردن ن ...
پیر نیست اما همیشه ظرف میشورم اونجا باشم محاله بزارم بشوره خودم راحت نمیشم اما انتظار داره کار دیگ کنم مخصوصا خونه تکونی یا همیشه اونجا باشم درحالی که خودش سعی داره با خانواده من گرم نگیره یا من زیاد رفت آمد نکنم