2777
2789
عنوان

بچه ها از استخرم زگیل میاد

140 بازدید | 20 پست

دوست دارم ورزش شنارو حرفه ای یاد بگیرم 

میگم مریضی اینا نمیگیره ادم ؟ اینجا یکی گفت زگیل تناسلی میاره 

من مجردم میترسم از طرفیم دوست دارمورزشی بیاد تو زندگیم به والیبال و اینا و ورزش های رزمی علاقه ندارم 

چ کنم ؟ 

نه بابا من چهارساله. کلاس میرم خداروشکر نگرفتم 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خود استخر نه.لبه هاش مثلا کسی ک زگیل داره بشینه بعد شما هم تماس پوستی داشتید بااون محل اره وسایل شخصیتونم خیلی باید مراقب باشید 

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

عه یخورده توضیح میدی من فردا میرم ثبت نام کنم چطوریه مثلا ؟ دوره هاش و اینا چی باید بگم که میخام ؟

هیچی بگو کلاس شنا 

دومدله خصوصی و گروهی که فرقی نداره خصوصی فقط پول تو پاچت میکنه همین 

گروهی برو احتمالا ۱۲جلسه است 

هر آدمی با کاراش لیاقَتِشو فَریاد میزَنِه..!️ خدای حس شیشماااااا👻 درخواست=ردشدن.                                                         * امضامودیدی برای عاقبت بخیری خودموخانوادم دعاکن*.   موافق نیستی ریپلای نکن باتچکر🙏😎
هیچی بگو کلاس شنا دومدله خصوصی و گروهی که فرقی نداره خصوصی فقط پول تو پاچت میکنه همین گروهی برو احتم ...

چهارسال طول کشید الان اموزشش برای تو ؟ 

یا بعد این دوره های دیگه داره 

میدونی من دوست دارم یکی دوسال یاد بگیرم بعدش بتونم برم مسابقه و اینا ( میدونی چیزی از ورزش نمیرسه ولی تلاش کردن و هدف داشتنو دوست دارم 🙂😅 

چهارسال طول کشید الان اموزشش برای تو ؟ یا بعد این دوره های دیگه داره میدونی من دوست دارم یکی دوسال ی ...

نه ۲سال قبل کرونا رفتم کرونا اومد همش از ذهنم پرید دوباره الان دوسال رفتم فول فولم دیگه