2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همون بهتر که نخوره
بچه من شیشه رو بیشتر از سینه دوس داره کم کم داره سینه رو پس میزنه
لی لی لی لی حوضک 🙃 *** جوجو اومد آب بخوره افتاد تو حوضک 🌊🐥 *** این میگه بریم دزدی 😈 *** این میگه چی چی بدزدیم؟ 🤔 *** این میگه طشت طلای پادشاه رو! 🤴🏻 *** این میگه جواب خدا رو کی میده؟ 🙈🙊🙉 *** این میگه من من کله گنده 🙋🏻😎
توش چی میریزی که بخوره؟
پسرمنم اصلا شیرخشک توش نمیخوره ولی چندوقتی هست که توش ابمیوه و شیر میریزم میخوره در روز یه وعده.
یاد سهراب بخیر آن که تا لحظه ی خاموشی گفت: تو مرا یادکنی یا نکنی من به یادت هستم آرزویم همه سرسبزی توست.
مونا جون نه دختر من از اول کاملا قشنگ با لیوان آب میخوره و آب میوه اما میخوام یکم شیشه بخوره که دیگه کمتر سینه بخوره واسه اینکه یکم از سینه زده بشه و حس مکیدنش رو با شیشه برطرف کنه . ..
5 ماهس
لی لی لی لی حوضک 🙃 *** جوجو اومد آب بخوره افتاد تو حوضک 🌊🐥 *** این میگه بریم دزدی 😈 *** این میگه چی چی بدزدیم؟ 🤔 *** این میگه طشت طلای پادشاه رو! 🤴🏻 *** این میگه جواب خدا رو کی میده؟ 🙈🙊🙉 *** این میگه من من کله گنده 🙋🏻😎