2777
2789
عنوان

رفتم عروسی عشق سابق شوهرم

896 بازدید | 22 پست

فامیله و عروسیش قبل محرم بود 

شوهرم از بچگی دوسش داشته دختره قبول نکرده و خانواده ها ب شدت مخالف بودن 

عروسیشون مختلط بود و همه بی حجاب عروس هم لباسش خیلی باز بود 

خوشگل نیست معمولیه ولی خیلی لونده و همه ش درحال عشوه ریختن  ولی خوشتیپه 

شوهرم خوبه دوسش دارم من انتخاب شوهرم بودم و ازدواجمون سنتی نبود

بچه ها خیلی سعی کردم فراموش کنم ولی نمیتونم نگاه های حسرت آمیز شوهرم همش جلو چشممه 

بدبختی همه فامیل می‌دونن و خانواده شوهرم می‌دونن ک من می‌دونم هروقت اسم اون دختره میاد در موردش ی حرفی پیش میاد همه برمی‌گردن منو نگاه میکنن ولی تا حالا نشده ب روم بیارن 

من نمی‌دونستم قبلاً عاشق کسی بوده وگرنه قبول نمی‌کردم بعد عقد فهمیدم 

دلیل مخالفت خانواده شوهرم همین بی حجاب بودن دختره بود و اینکه دختره خیلی پسر بازی می‌کرده هرروز با یکی بوده ولی نمی‌دونم شوهرم می‌دونه دختره اینجوری بوده یا ن 

چیکار کنم حالم خیلی بده 

شوهرم جاهای دیگه بهش محل نمیزاشت ولی شب عروسی حالش ی جوری بود 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میگذره بیخیال شو این چیزا رو که اثر نزاره زندگیت

لایک نکنیدلطفا🙏 درخواست دوستی رد میکنم👍مخالف نظرم ریپ نکن بحث ندارم 👍کاربر  قبل سال ۹۸ ام ولی تعلیقی 👈این جمله خیلی قشنگه 👈کاش آدم ها مثل زنبور عسل بعد از هر نیش زدن میمردن💔دوستان وقتی بابام رحمت خدا رفت فهمیدم باردارم کل زمان بارداری داغدار بودم و داغون میشه دعا کنید تو دلیم سالم باشه 😔خدایا روح بابام در آرامش باشه 🙏😭 اگه دوست داشتید براش صلوات بفرستید ممنون میشم 🌷💞  دوستان ختم گروهی قرآن دارم تو تاپیک هام هر کسی خواست شرکت کنه تگم کنه یا به تاپیک مربوط به شرایط ختم پیام بده فقط 💚ختم به نیت آرامش پدرم 🤲💞 ممنون ازت خدایا که نی نی سالم امد بغلم الهی قسمت همه آزمایش غربالگیری پیرم کرد ولی گذشت خدایا شکرت 🤲دخترام دارایی من خدایا محافظشون باش 💜

این که خوبه 

من هنوز با شوهرم هیچ آشنایی خاصی نداشتم هیچ رابطه ای بینمون شکل نگرفته بود یه بار باهم همینجوری حرف میزدیم میگفت یکیو میخوام ولی اون منو نمیخواد 

منم شماره دختره رو ازش گرفتم بهش پیام دادم که باهاش اوکی شو دوست داره🤣🤣🤣🤣

دختره قبول نکرد چند وقت بعد هم ازدواج کرد 

بعدش اومد مخ منو زد 

تازه دختره فایل شوهرم هست 

هر وقت میبینمش یه جوری وانمود میکنم انگار صد برابر ازش سر ترم🤣🤣🤣🤣

یکسره هم منو جمع هی نگاه میکنه منم محل سگ بهش نمیارم

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

نمیشد نریم اونجوری پشت شوهرم میگفتن از حسادت نتونست ببینه مارو شوهرم عمدا کلی رقصید و کلی هم شاباش ک ...

حرف مردم باد هواس بزار هرطور میخوان فک کنن

مهم خودتون بودید

الان ببینم این بهم ریختگی ذهن و فکرت کی جوابگو هست؟

پس اشتباه از خودتون بوده که رفتید

خیلی خوبی بابا کاش منم اعتماد ب نفس تورو داشتم

بخوای نقطه ضعف نشون بدی تمومه 

اصلا به روی خودت نیار به روی شوهرت هم نیار 

اون خودش با خودش کنار میاد و تموم میشه تو ذهنش 

توام الکی به خودت گیر نده مقایسه نکن فکر و خیال هم نکن هرچی بوده تموم شده چه بخوای چه نخوای همچین چیزی پیش اومده فقط دیگ نباید بهش فکر کنی 

ب نظر منم خوب کردید رفتید عروسی اگ نمی‌رفتند همه فکر میکردن که چی شده قضیه رو بزرگش میکردن 

همین ک رفتید یعنی براتون مهم نبوده 

پی دیگ بهش فکر نکن زندگی خودتو بکن شوهرتم مطمعن باش دیگ بهش فکر نمیکنه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

بخوای نقطه ضعف نشون بدی تمومه اصلا به روی خودت نیار به روی شوهرت هم نیار اون خودش با خودش کنار میاد ...

شوهرم اصلا وقت نمیکنه ک بهش فکر کنه فقط من نمیتونم حال بد شوهرمو تو اون عروسی لعنتی فراموش کنم