2821
2789
عنوان

زانو درد شدید

82 بازدید | 8 پست

خیلی زانوی چپم تیر می‌کشه هر ۲و دقیقه تیر وحشتناکی که اشکم در میاد نمی‌دونم چیکار کنم البته قبلاً  دشت زانوم بود جدی نگرفتم کسی تجربه داره ؟ممنون میشم راهنمایی کنید 

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

من بعد زایمانم اینجور شدم به شدت درد و نمیتونم راست کنم رفتم دکتر بهم قرص سوپراکل و قرص امگا سه و قر ...

بگیر بخور همه ویتامینن، البته اگه بری دکتر عکس بگیری خیلی بهتر ممکن ازغضروفت باشه و نیاز به قرص غضروف سازم داشته باشی، البته اون سوپزاکل که گفتم برای غضروفم خوبه 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
منم زانوم درد می کنه دوماهه قرص عضروف ساز می خورم تاثیری نداره آرتوروز خفیف دارم

ورزش هم بکن، من چندسال پیش از غضروفم بود به اضافه قرص غضروف ساز بهم گفت یک وزنه ببند به مچ پات بشین روی صندلی و پاتو اززمین صاف بیار بالا اینکارو چندبار در طول روز بکن ، هفته اول وزنه یک هفته دوم دو و هفته سوم سه کیلویی 

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰
من بعد زایمانم اینجور شدم به شدت درد و نمیتونم راست کنم رفتم دکتر بهم قرص سوپراکل و قرص امگا سه و قر ...

مییتوتم از داروخونه بگیرم بدون نسخه؟

💚🍀...گاهى وقتها معجزه همون آدمهاى خوش قلبى هستن كه اتفاقى سر راهتون قرار ميگيرن💚  ️
بگیر بخور همه ویتامینن، البته اگه بری دکتر عکس بگیری خیلی بهتر ممکن ازغضروفت باشه و نیاز به قرص غضرو ...

ممنون گلم

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز