2777
2789
عنوان

این حرفا رو دارم به همسرم میگم

248 بازدید | 17 پست

اما نه تو واقعیت، برا خالی شدن دلم.

خیلی خیلی ازت ناراحتم .چرا من نباید از تو محبت ببینم پس اگه تو به من توجه نکنی  پس کی...من که فقط منبع رفع نیازت نیستم.حتی ازت خواستم تو بغلت گریه کنم منو پس زدی.

خیلی بی احساسی .چندین سال به هر طریقی باهات حرف زدم اما اثر نکرد که نکرد.چرا من باید برای رفاه خانواده ای که برای من هیچ ارزشی قائل نیست برم سرکار وپولی که ۵۰ درصدش میره تو جیب تو و از اون پول حتی ی شاخه گل برا من نخریدی .چرا اگه دوستم نداشتی منو خواستگاری کردی؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو اگه اونو دوست داشتی و به هوای اون آهنگ گوش میدادی پس چرا منو درگیر خودت کردی

💔💔

زندگی من، خانواده ی من 🤗🤗                                        من دوتا دختر ناز با یه گل پسر دارم ❤️.                              اول اسمامونو  کنار هم گذاشتیم شد 😍هم نفس😍خدا جونم کاری کن مردم سرزمینم همیشه خوش حال باشن و از ته دل بخندند.
تاثیر مثبتی نداشته هیچ وقت

خیلی سخته این همه بغض تو دلت نریز از جای دیگه سر ریز میشه عزیزم 

یا بیخیال و بی توقع باش نسبت بهش یا باهاش حرف بزن 

وقتی بچه دار می شوی در واقع دنیا از تو یک گروگان دارد

آهنگ های عاشقانه زیاد گوش میده

خب بشین با خوبی باهاش حرف بزن بگو مشکلت چیه بگو بدونم تا از بلاتکلیفی در بیام بگو من کجای زندگیتم

یاد من در هر جایی زیباس...خدا❤