2777
2789
عنوان

فقدر میشه آخر شبا باهاش چت کنم 💔

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست
ماهی یکبار همو میبینیم

یاخدا🫡چقدر دیر به دیر

نامزدید یا نه؟ شهرتون از هم دوره؟

ناراحت نشیا ولی اگه دوست داشت برای دیدنت یا پیام دادن به تو یا کلا ارتباط با تو هرکاری میکرد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یاخدا🫡چقدر دیر به دیرنامزدید یا نه؟ شهرتون از هم دوره؟ناراحت نشیا ولی اگه دوست داشت برای دیدنت یا پ ...

رلمه 

ماشین نداره باباش داره با زور از باباش میگیره که منو ببینه 

تو یه شهری هستیم

دوسش داری

دوسش دارم آره ولی خب پارتنر من هم۸ونیم تا۱ونیم کار بعد ۱ونیم تا۵ونیم خونه دوباره ۵ونیم تا ۱۰ونیم کار بعدشم که میاد خسته هست

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
رلمه ماشین نداره باباش داره با زور از باباش میگیره که منو ببینه تو یه شهری هستیم

خب پس حداقل یه کاری میکنه دلت خوش باشه🥴

ولی امتحانش کن یه چند روزی پیدات نباشه و پیام نده اصلا ببین کی به یادت میوفته اگه بیشتر از یکروز کامل شد بیشتر درباره رابطتتون فکر کن

بعد اگه پیام داد بهت جوری رفتار نکن که منتظر پیامش بودی اگه پرسید کجایی پیدات نیست بگو اره یکم کار داشتم سرم شلوغ بود 

که خودتو وابسته بهش نشون ندی و ارزش خودتو ببری بالا که محتاج پیامای اون نیستی و باید یادبگیره یکم به فکر تو باشه

و باهاش مطرح کن بگو‌دوست دارم حضوری همو بیشتر ببینیم یا مثلا بیا فلان جا میگن قشنگه بیا بریم ببینیم یا فبان جا غذاش خوشمزه ویوش قشنگه

تا عادت کنه به دیدنت و اینطور باهم صحبت هم میکنید وقت میگذرونید و میبینید اصلا هدفتون از رابطه باهم چیه برای سرگرمی یا نه دوست دارید در اینده جدی بشه یا اصلا اگه به درد هم نمیخپرید تا وابسته نشدی زود جدا بشی عذاب نکشی

پس قدم اول وابسته خودتو نشون نده بزار ببینه ارزشت چقد بالاست❤️

خب پس حداقل یه کاری میکنه دلت خوش باشه🥴ولی امتحانش کن یه چند روزی پیدات نباشه و پیام نده اصلا ببین ...

میگه من فقط بخاطر تو میام تو گوشیم کار های خونه به دوش من هست کار های بیرون هم هست

خب پس حداقل یه کاری میکنه دلت خوش باشه🥴ولی امتحانش کن یه چند روزی پیدات نباشه و پیام نده اصلا ببین ...

من خودمو وابسته نشون دادم اینم یادگرفته پیام نده تا من پیام ندادم

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃
من خودمو وابسته نشون دادم اینم یادگرفته پیام نده تا من پیام ندادم

هر وقت جلوی ضرر رو بگیری منفعته

تمرین کن پیااام نده چند روز 

اصلاااا پیدات نباشه بزار نگرانت بشه هر چقدر دیرتر پیام بده بیشتر از چشم تو میوفته دلت نلرزه بری پیام بدیااااا

خیلی مقاومت کن با دلت و خودت تا بعدا نتیجه اش رو ببینی که چقدر ارزشت میره بالا😁 و مهم تر واکنش بعد پیام دادن اونه

نپر سریع جواب بده... دقیقا نصف زمانی که گذشت و پیامت داد اون وقت جواب بده و خودتو مشغول و شلوغ نشون بده تا تلاش کنه بهش توجه کنی