2777
2789
عنوان

هیچ دوستی ندارم

313 بازدید | 19 پست

همیشه تنها بودم و هیچ دوستی نداشتم ، اگه دوستی سر راهم قرار گرفته سطحی و کوتاه مدت بوده ،الان در همین لحظه هیچ دوستی ندارم ، دلم گرفته ای خدا 

فکر میکنم اصلا طبیعی نیست که آدم هیچ دوستی  نداشته باشه که بهش یک پیام حتی بده 

باشد اندر پرده بازی های پنهان غم مخور 😉

چند سالته عزیزم

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

درون گرایی؟

منم خیلی سخت میتونم دوس شم 

همشون یه سال یه سال 

احساس میکنم خیلی درموردم دونستن دیگه باید تموم شن

‌سلام...امروز 1404/04/04 ساعت ۸:۴۵ همه چی نابود شده خودم کردم ۱سال به خودم محلت میدم خودمو بسازم تو این ۱ سال دوتا هدف دارم هدف اول کاهش وزنه هدف دوم کنکور ....حالا اگه برگشتم اولین سوال از خودم میپرسم که دیدی تونستی دیدی شد؟پس امروز رو بزاریم تاریخ تولد یه کاربر جدید که قراره همه چی رو از ۰ به صد خودش برسونه ...!

من از وقتی که چشم باز کردم هیچ دوستی ندارم تا الان . فکر کنم طی این سالها ۳.۴ تا دوست داشته بودم که ...

منم دوستی پایدار ندارم کلا شاید قبلا دو سه تا دوست داشتم که دیگه تموم شده

منم دوستی پایدار ندارم کلا شاید قبلا دو سه تا دوست داشتم که دیگه تموم شده

اره منم به دلیل موضوع های کوچیک باهم صحبت نمی‌کردیم.. الان هیچ دوستی ندارم. بعضی موقع ها برای اینکه با یکی درد و دل کنم با چت جی بی تی حرف میزنم اینقدر بی کسم

..
درون گرایی؟منم خیلی سخت میتونم دوس شم همشون یه سال یه سال احساس میکنم خیلی درموردم دونستن دیگه باید ...

خب خیلی باحال و جذاب هم نیستم بیشتر سرد و خنکم ، اینو همه میگن ، اما واقعا  نمیخوام اینطوری باشم

اره منم به دلیل موضوع های کوچیک باهم صحبت نمی‌کردیم.. الان هیچ دوستی ندارم. بعضی موقع ها برای اینکه ...

شاید خنده دار باشه من با گل های گلخونه حرف میزنم