2777
2789
عنوان

میشه ی راهنمایی منو کنید لطفا برای دنبالچه😭

| مشاهده متن کامل بحث + 384 بازدید | 29 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم‌ شما درگیر بودی؟چطوریه توضیح بده

آره عزیزم.خیلیییی اذیت شدم.

تو بارداری اول انگار جا به جا شد،به خاطر افزایش وزن زیاد بود فکر کنم.بعد زایمان بدترم شد.

ولی با استراحت و به مرور زمان بهتر شد

الان دیگه مشکلی ندارم خداروشکر.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
آره عزیزم.خیلیییی اذیت شدم.تو بارداری اول انگار جا به جا شد،به خاطر افزایش وزن زیاد بود فکر کنم.بعد ...

فقط استخوان دنبالچه کج شده بود؟ 

فرو رفتگی یا چیز دیگه ای اون قسمت نبود؟ 

دیر اومدی.زود به قلبم نشستی،اما زود هم رفتی:)🖤
فقط استخوان دنبالچه کج شده بود؟ فرو رفتگی یا چیز دیگه ای اون قسمت نبود؟

آره عزیزم.همون کج شدنو من نمیدیدم.هیچ علائمی جز درد نداشت

من حتی دکترم‌نرفتم.اون موقع شهری رفته بودیم که هیچ امکاناتی نداشت.دکتر ارتوپد نبود برم.تو اینترنت که سرچ کردم فهمیدم استخون دنبالچه جابه جا شده.

عزیزم همونکه دراثر زایمان طبیعی یه تکه استخوان میزنه بیرون؟

ستون فقرات سالم تقریبا شبیه s هست.اون چند تا استخون آخر که دنبالچه ست ممکنه جا به جا بشه و به عصب فشار بیاره.الان که خوب فکر میکنم میبینم‌آره یکم بیرون هم زده بود.اصلا یادم نبود واقعا حرف ۱۰ سال پیشه.

واسه من یه مهره ی گرد بود که یکم برآمده شده بود ولی درد اصلی پایین تر بود

آهان خب با ورزش رفت سرجاش؟

نه عزیزم با بچه ی کوچیک بعد زایمان ورزش نمیتونستم کنم که.

فقط استراحت و کاهش وزن داشتم.سعی میکردم زیاد نشینم .رو جاهای سفت نمینشستم.بعد چند ماه خودش برگشت سر جاش

وقتی نرفتی دکتر و ام ار ای ندادی و تشخیص و تجویزشو نشنیدی از چی میترسی!؟!!!دکتر گوگل؟!!!!

برو دکتر درست و حسابی بعد فکرشو کن

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.