2777
2789

سلام خانوما خوبید؟

من ۸ ماه پیش به خاطر اینکه فهمیدم طرف سنشو بهم دروغ گفته و کمتر از اون چیزی ک بود بهم گفته بود باهاش کات کردم خیلیم سخت بود برام چون باهم دیگه خیلی خوب بودیم و یهو من کات کردم واقعا یه روزاییو اذیت شدم و فراموشش نکردم این مدت تو ذهنم بود ولی خوشحال بودم ک رابطه رو تموم کردم دوسشم داشتم ولی بهتر بود رابطه تموم شه اون سنش بالا بود و ادم بگیری نبود و از طرفش میخواست همه جوره باشه.

این مدت من درگیر کنکور ارشدم بودم واسه اون میخوندم حالا دو سه روزه پیام داده میگه من منتظر بودم کنکورتو بدی پیام بدم و حرفایی میزنه ک من دوباره یاد اون موقع ها میوفتمو دلم میخواد باهاش باشم ولی اصلا عقلانی نیست این رابطه ب نفع من نیست

از طرفی یکی از فامیلامون جدی خاستگارمه و همش میخواد یه وقتی برای اشنایی بیشتر با من بزاره من همش عقب میندازم خودمو اماده کرده بودم ماه بعد اوکی بدم ک اشنا شیم . کیس خوبیه ولی الان ک اکسم برگشته همه چی ریخته بهم نمیدونم چی درسته چی غلط 

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

دلم میگه دوباره با اکسم وارد رابطه شم عقلم نمیزاره

قشنگترین قسم رو سعدی میده ، اونجا ک میگه به وصالت،به وصالت ک مرا طاقت هجران تو نیست :)🌱 تفاوتها و اختلاف نظر ها آنقدر صدمه نمیزنند تا طرز بیان و راه و روشی که به کار میبریم 🦋وزن اول و فعلی ۷۹😬هدف اول ۷۵🔒هدف دوم۷۰🔒هدف سوم ۶۵🔒هدف چهارم ۶۰🔒هدف نهایی ۵۵🔒

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هردو چندسالتونه؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    

خب عزیزم 

شما باید ببینی با طرف آینده داری؟

اخلاق وضع مالی و .....مورد پسند هست؟

با دوست داشتن چیزی حل نمیشه قشنگم 

عشق کافی نیست 

شما عاشق باشی زندگیت نامطلوب باشه عشقت از بین می‌ره 

اما به زندگی مطلوب منطقی عشق رو به وجود میاره 

شما راه درستو خودت باید انتخاب کنی 

چقد اختلاف سنی داشتین مگه؟

۱۵

عزیزم کسی که خیانت کرده بازم خیانت می‌کنه کسی که دروغ میگه بازم تکرارش می‌کنه! کسی که بدقوله بازم بد ...

اینارو میدونما ولی واسه خودم دلیل میارم میگم دروغ گفت ک منو کنارش نگه داره 

عزیزم کسی که خیانت کرده بازم خیانت می‌کنه کسی که دروغ میگه بازم تکرارش می‌کنه! کسی که بدقوله بازم بد ...

تعداد آدمایی که دروغ نمیگه و بدقولی نیستن استثنا هستند حالا خیانتم  کاری ندارم فکر نکن همه  مثل خودتن

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
یعنی دنبال به رابطه بدون هدف با اکستی بیخیال دختر عاقلانه تصمیم بگیر

اخه خیلی خوش میگذروندیم باهم 

خب عزیزم شما باید ببینی با طرف آینده داری؟اخلاق وضع مالی و .....مورد پسند هست؟با دوست داشتن چیزی حل ...

درسته 

بهش برنمیگردم خوب شد اینجا تاپیک زدم