2777
2789
عنوان

دوس دارید شوهرتون آینده چگونه آدمی باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 25 پست

وااای ن من برام اصالت و شعور و شخصیت خ خ خ خ کهم تر از ثروتشه ی بیشعور بی شخصیتو اصن نمیتونم تحمل کنم 

دوست دارم مردی باشه ک همه روش حساب کنن و ارزش داشته باشه 

ثروت با تلاش بدست میاد اما اصالت ن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست دارم عاشقم باشه و خوش اخلاق همین

مثلا بگه عاشقتم عزیزم

ولی خب نتونستم قسط وام رو این ماه بدم بازم دوسش داری؟😍😂

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕
من خودم پول دارم اونم معمولی باشه با هم میتونیم زندگی بسازیم

چه عالی

عنوان تاپیکام پر از انرژی منفیه پس شرمنده😅تو برام انرژی مثبت بفرست...💕یه جمله طلایی دارم که میگه هرگز ناامید نشو و همیشه تلاش کن چرا که نا امیدی ابزاری برای پوشش امید هست پس امیدی هست💕

کسیو انتخاب کردم ک وضع مالی درستی نداشت و نداره اما مرد هست ی مرد واقعی با اصالت با معرفت مغرور کسی ک حرمت خانواده هارو نگه میداره  کاری حاظره خودش چند روز کار کنه نخابه اما دست من جلو بقیه دراز نشه تا من از بهترینها داشته باشم ی همچین آدمی پیدا کنید کسیک روز عقدمون بهم قول داد گفت تو طایفه هامون کاری میکنم تو از همه بالاتر باشی و همیشه ملکه باشی و داره ۱۰۰درصدشو توی زندگی میزاره تا ب قولش عمل کنه

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

واسه من برعکس شده..دوست داشتم راز دار باشه وباسیاست..زندگیم اخبار سراسریه

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

کاش یکیش برامنم پیدا بشه با اصالت وخصوصیات ک گفتی

عزیزممم انشاله ی خوبش برات هست 😍😍

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔