2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین جدا میشدین یا ن

| مشاهده متن کامل بحث + 1161 بازدید | 27 پست
چرا اینقدر زود ازدواج کردی خانواده ای که الان حمایت میکنن اگه جدا بشی اون موقع چرا نگفتن ازدواج الان ...

چون اون موقع شهرستان بودیم فرهنگ پایین بود و متاسفانه رسم اونجا همینه الان جایی دیگه هستن و دستشون اومده یچیزایی

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

ببین تصمیمم یهویی نیست هرچی فکر میکنم که این ۷سال زندگی برای من چی داشته جز تحقیر از طرف خانوادش و ...

خب ببین من نمیتونم بهت بگم چیکار کنی قشنگم 

اما کاری رو کن که خوشحال باشی و به نفعت باشه 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون اون موقع شهرستان بودیم فرهنگ پایین بود و متاسفانه رسم اونجا همینه الان جایی دیگه هستن و دستشون ا ...

با یه مشاور مشورت کن تصمیم درست بگیر شاید تونستی یه چیزایی رو تو زندگیت عوض کنی که حال دلت خوب بشه 

من مخالف طلاق نیستم خودم جدا شدم ولی دلیل من بخاطر هروئین بود که اصلا قابل درست شدن نیست ولی شما با یکم تلاش میتونی یه چیزایی رو درست کنی سنت کم بوده روش همسر داری رو بلد نبودی الان سعی کن یاد بگیری ببین رگ خوابش چیه چطور میتونی شرایط رو به نفع خودت تغیر بدی 

با یه مشاور مشورت کن تصمیم درست بگیر شاید تونستی یه چیزایی رو تو زندگیت عوض کنی که حال دلت خوب بشه م ...

درسته سنم کم بوده ولی اصلا بچه بازی درنیاوردم اتفتقا شوهرم خیلی بی عقل بود که مدام قهر میکرد سر چیزای بیخودی به خانواده ها مشکلاتمون رو میگفت من یکبارر جلو بقیه اعتراض نکردم زندگیم تو‌مشتم بود تا جایی که پدرش هرچی خواست بهم‌گفت مثل ماست نگام میکرد منم از اون موقع شکاکی و اخلاق بدشو به خانوادم گفتم بازم چندین باار فرصت دادم..

کاش اینم معتاد بود ترکش میدادم بددلی و شکاکی درست نمیشه

درسته سنم کم بوده ولی اصلا بچه بازی درنیاوردم اتفتقا شوهرم خیلی بی عقل بود که مدام قهر میکرد سر چیزا ...

نمیگم بچه بودی کاری کردی که غیر عرف بوده یا بچه بازی بوده 

بیشتر آقایون بچه ننه هستن تا چیزی بشه میرن میزان کف دست خانوادشون 

اینو کامل حق داری 

فقط میگم ببین میتونی تغییرش بدی اگه نشد جدا شو ۳ ماه به خودت زمان بده ولی با مشاور حتما صحبت کن 

خیلی سخته خانم واقعا بهتون حق میدم 

زندگی تو خونه ای کنار کسی نفس کشیدن تو هوایی که ازش انزجار داریم واقعا سخته 

مث این میمونه که هر روز با یه جسم تیز و برنده روی روح و روان مون خط بندازیم 

اونجا ک گفتی سن ۱۴ سالگی ازدواج کردم و سه تا بچه دارم چهارمیم باردارم ریپلای کردم تاپیک قفل بود واقعا چقد تناقض هست توی حرف های نی نی سایتی ها فک میکنید چون مجازی باید هر دروغی ک ب ذهنتون رسید سر هم کنید

گویند که هر تیره شبی را سحری هست    ..من مامان دو تا کوچولوی مهربون و قشنگم ک تنها دلخوشی زندگیمن 🥰                                     ب شدت اعتقاد دارم ب این جمله ک تا با کفشای کسی راه نرفتی راه رفتنش رو قضاوت نکن و اصلا نمیپسندم رفتار آدمهایی رو ک مدام در حال قضاوت دیگرانن و خودشون رو علامه دهر میدونن😡😡                                          لطفا اگه ب اینجای امضام رسیدی برام یه انرژی مثبت بفرست برام دعا کن ک روزهای سختم تموم شه ممنونم از نگاه مهربونت 
اونجا ک گفتی سن ۱۴ سالگی ازدواج کردم و سه تا بچه دارم چهارمیم باردارم ریپلای کردم تاپیک قفل بود واقع ...

یعنی نفهمیدی من کنایه زدم‌به‌اوناکه میان‌دفاع میکنن؟؟،😐😂

یکم ای کیوت رو ببری بالا تناقض پیدا نمیکنی 

ماهی بخور برات خوبه😂😂😂😂😂😂😂

اونجا ک گفتی سن ۱۴ سالگی ازدواج کردم و سه تا بچه دارم چهارمیم باردارم ریپلای کردم تاپیک قفل بود واقع ...

اومده‌تاپیکامم‌گشته 😂😂اسکول تا اخر میخوندی گفتم ۱۶ازدپاج کردم‌میخوام‌جداشم هول هولکی اومدی توهین کنی بری

شمایی که تو یه تاپیک نوشتی اسلام واقعی وحشی هست و همون داعشهخواستم بهت بگم هر چه سریع تر توبه کن در ...

برو گمشو بابا