تو زندگی که امکان هیچ پیشرفتی نیست توی۲۳سالگی مثل پیرزنا از صبح تا شب خونه باشین و افسرده بدون هییچ هدفی...بخاطر ازدواج شهر غریب و شوهری که بشدت رو بیرون رفتن و دوست و رفیق داشتن حساسیت داره اینجوری شده باشین...
فقط خانواده شوهرتونتو شهرتون باشن که اونام اگه براشون حمالی(کمک نه حمالی به معنای واقعی)نکنی خیلی باهات بد رفتار میکنن...وشوهرتم عموما اگه کسی اشکتو دربیاره چیزی بهشون نمیگه مثل ماست نگاه میکنه
وقتی دنیا علیه شماست؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
چون اون موقع شهرستان بودیم فرهنگ پایین بود و متاسفانه رسم اونجا همینه الان جایی دیگه هستن و دستشون ا ...
با یه مشاور مشورت کن تصمیم درست بگیر شاید تونستی یه چیزایی رو تو زندگیت عوض کنی که حال دلت خوب بشه
من مخالف طلاق نیستم خودم جدا شدم ولی دلیل من بخاطر هروئین بود که اصلا قابل درست شدن نیست ولی شما با یکم تلاش میتونی یه چیزایی رو درست کنی سنت کم بوده روش همسر داری رو بلد نبودی الان سعی کن یاد بگیری ببین رگ خوابش چیه چطور میتونی شرایط رو به نفع خودت تغیر بدی
با یه مشاور مشورت کن تصمیم درست بگیر شاید تونستی یه چیزایی رو تو زندگیت عوض کنی که حال دلت خوب بشه م ...
درسته سنم کم بوده ولی اصلا بچه بازی درنیاوردم اتفتقا شوهرم خیلی بی عقل بود که مدام قهر میکرد سر چیزای بیخودی به خانواده ها مشکلاتمون رو میگفت من یکبارر جلو بقیه اعتراض نکردم زندگیم تومشتم بود تا جایی که پدرش هرچی خواست بهمگفت مثل ماست نگام میکرد منم از اون موقع شکاکی و اخلاق بدشو به خانوادم گفتم بازم چندین باار فرصت دادم..
کاش اینم معتاد بود ترکش میدادم بددلی و شکاکی درست نمیشه
وقتی دنیا علیه شماست؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.
اونجا ک گفتی سن ۱۴ سالگی ازدواج کردم و سه تا بچه دارم چهارمیم باردارم ریپلای کردم تاپیک قفل بود واقعا چقد تناقض هست توی حرف های نی نی سایتی ها فک میکنید چون مجازی باید هر دروغی ک ب ذهنتون رسید سر هم کنید
گویند که هر تیره شبی را سحری هست ..من مامان دو تا کوچولوی مهربون و قشنگم ک تنها دلخوشی زندگیمن 🥰 ب شدت اعتقاد دارم ب این جمله ک تا با کفشای کسی راه نرفتی راه رفتنش رو قضاوت نکن و اصلا نمیپسندم رفتار آدمهایی رو ک مدام در حال قضاوت دیگرانن و خودشون رو علامه دهر میدونن😡😡 لطفا اگه ب اینجای امضام رسیدی برام یه انرژی مثبت بفرست برام دعا کن ک روزهای سختم تموم شه ممنونم از نگاه مهربونت