2777
2789
عنوان

اگه جای من بودین جدا میشدین یا ن

1158 بازدید | 27 پست

تو زندگی که امکان هیچ پیشرفتی نیست توی۲۳سالگی مثل پیرزنا از صبح تا شب خونه باشین و افسرده بدون هییچ هدفی...بخاطر ازدواج شهر غریب و شوهری که بشدت رو بیرون رفتن و دوست و رفیق داشتن حساسیت داره اینجوری شده باشین...

فقط خانواده شوهرتون‌تو شهرتون باشن که اونام اگه براشون حمالی(کمک نه حمالی به معنای واقعی)نکنی خیلی باهات بد رفتار میکنن...و‌شوهرتم عموما اگه کسی اشکتو دربیاره چیزی بهشون نمیگه مثل ماست نگاه میکنه

وقتی دنیا علیه شماست‌‌؛ امن ترین مکان برای مخفی شدن «دیوانگی»است.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شرایط طلاق و‌حمایت خانواده رو داشته باشین که بری دانشگاه و پیشرقت کنید طلاق میگرفتین یا نه؟ شوهر ۳۴ساله تو خانواده سنتی که زن رو اصلا ادم حساب نمیکنن 

شرایط طلاق و‌حمایت خانواده رو داشته باشین که بری دانشگاه و پیشرقت کنید طلاق میگرفتین یا نه؟ شوهر ۳۴س ...

پس هر کاری که فک میکنی خوشحال ترت میکنه و بهتره رو انجام بده، مگه عمر چقدره

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

هیچ کسی نمیتونه جای شما باشه 

هیچ پنج انگشتی شبیه هم نیست 

زندگی الان سخته 

شما خودت باید ببینی بسنجی 

یا اینکه با مشاور مشورت کنی یا با چندتا بزرگتر 

اینجا گمراهت میکنن قشنگم چون کسی با کفش های تو راه نرفته 

امیدوارم که زندگیت خوب شده و خوشحال باشی همیشه 

موفق باشی 

هیچ کسی نمیتونه جای شما باشه هیچ پنج انگشتی شبیه هم نیست زندگی الان سخته شما خودت باید ببینی بسنجی ی ...

میخوام بدونم طلاق بخاطر اینکه حال دلم تو زندگی خوب نیست مسخره اس یا نه

پس هر کاری که فک میکنی خوشحال ترت میکنه و بهتره رو انجام بده، مگه عمر چقدره

دقیقا بخدا یه خانم میبینم که داره رانندگی میکنه غبطه میخورم حس هیچی نبودن بهم میدن همش یکساله میگه پول ندارم گپاهینامه بگیری ولی دروغ میگه 

روز اول برای چی انتخابش کردی یه چیزی توش دیدی که قبولش کردی منظورم خوبی چی داشته

بچه بودم و خوب نمیشناختمش ۱۶سالم بود خیلی اذیتم کردن تو این ۷سال

میخوام بدونم طلاق بخاطر اینکه حال دلم تو زندگی خوب نیست مسخره اس یا نه

مسخره نیست!

اما اینکه شما طلاق بگیری بعدش پشیمون شی هم جالب نیست 

اپل ببین میتونی وضعیت درست کنی یا نه 

ببین پشیمون نمیشی 

مسخره نیست!اما اینکه شما طلاق بگیری بعدش پشیمون شی هم جالب نیست اپل ببین میتونی وضعیت درست کنی یا نه ...

ببین تصمیمم یهویی نیست هرچی فکر میکنم که این ۷سال زندگی برای من چی داشته جز تحقیر  از طرف خانوادش و گریه و افسردگی شبانه روزی...فقط زبونش خوشه اونم‌سیاسته