2777
2789

من از همون بچگی تا الان که ۲۰ سالمه دهنم بو میداد مامانم بچگی بهم میگف دهنم بو میده ولی دکتر نبرد خودمم اولش نمیدونستم بخاطرش باید دکتر رفت و بعد ها خجالت میکشیدم نرفتم

خیلیییی به خاطر این مشکلم اذیت شدم و میشم با واکنش بقیه میدیدم دهنم بو میده و اعتماد بنفسم داغون شد. بخاطر بوی دهنم سعی میکردم حرف نزنم و از جمع ها دوری میکردم

و الان تبدیل شدم به یه آدم شدیدا غیر اجتماعی که حرفم نمیتونم بزنم اونقدر حرف نزدم میخوام حرف بزنم نمیتونم درست جمله بندی کنم و کلماتو درست تلفظ کنم

با کلی خجالت رفتم دکتر عمومی مشکلمو گفتم دکتر گفت اسید معدت برمیگرده به خاطر اونه و معدت هم سرده هیچ دارویی هم نداد گفت فقط چیزای ترش نخور چن بار گفتم پس چیکار کنم مشکلم حل شه چیز خاصی نگفت حس میکنم درمانی نداره و قراره همیشه دهنم بو بده

اگه اینطوری باشه تصمیم گرفتم هیچ وقت ازدواج نکنم با هیچ کس جز پدر مادرم ارتباط نداشته باشم و هیچ جا نرم تا زمانی که بمیرم😭 تا ابد افسرده میمونم

تنها امیدم اینجا بود که یکی راهنمایی کنه شاید مشکلم حل بشه

تا اخر عمرم مدیون کسیم که کمکم کنه خلاص شم از این مشکل. زندگیمو به هم ریخته خیلییییییییییی ناراحتم😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ی دکتر دیگه برو

الْحَمْدُ لله عَلَى کُلِّ نِعْمَةٍ وَ أَسْأَلُ اللهَ مِنْ کُلِّ خَیْرٍ وَ أَعُوذُ باللهِ مِنْ کُلِّ شَرٍّ وَ أَسْتَغْفِرُ اللهَ مِنْ کُلِّ ذَنْبٍ.  1404/05/27 بعد از این همه سال دومین حاجت بزرگمو گرفتم و فرهنگیان قبول شدم 😍  1402/09/28 بالاخره تکوناتو حس کردم مامانی 😍🥺

بعد مسواکم دهنم بو میده فایده ای نداره 😔

یه قرص هست صبحا بلید بخوری برای میکروب معده است سرچ کن  صبحا ناشتا بخوز 

میدونم دهنت بو میده بعد مسواک آما حداقلش اینکه دندونات سفیده و کمتر تو ذوق میزنه

وزن فعلی ۴۹ وزن بعدی ۵۰/۵۰۰ وزن دلخواه ۵۲