2777
2789
عنوان

بله برون

66 بازدید | 7 پست

رسمتون تو بله برون چه جوریه ی بله برون می‌گیرم صیغه محرمیت می‌خونه رابطه‌تون با پسر در چه حدیه منظور اینه که پسر میاد خونتون شبا بخوابه یا اینکه مثلاً بطه‌تون آزاده یا اینکه نه حد و حدودو رعایت می‌کنین برای بعد از عقد و غیر چه جوریه

صیغه محرمیت خوندیم با اینکه مذهبی نیستیم هیچ کدوم...

فقط یه شب مدرم اجازه داد خونمون بخوابه. اونم تو هال پیش پدرم خوابید‌ از مسافرت برگشته بودیم دیر وقت بود که بره خونشون‌..

تا حدودی راحت بودیم باهم. تو روز خیلی تنها میشدیم‌..

ولی مراقب باش فک نکتی شوهرته و تموم شده. احتیاط شرط عقله.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ما بله برون میگیریم ، برای عروس کلی کادو و لباس عقد و ... میارن ، بعضی ها نشون هم میارن

همه شیرینی و چای و میوه می‌خورن میرن

گاهی هم یه بزن برقص کوچولو داریم

بعدش ک عقد میکنن رفت و آمد خانوادگی دارن ، شبم بمونن مشکلی نیست

ما صیغه نمیکنیم اصلا ، بد می‌دونیم 

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن

با هدیه و گل و کیک و حلقه نشون اومدن،حلقه رو دستم کرد،عکس انداختیم،کیکم بریدیم،تموم شد

محرمم نبودیم

ولی زیاد خونمون میومد و گاهی تا صبح میموند.نمیخوابیدیما،من کنکوری ارشد بودم،شبا نمیخوابیدم،اون کمکم میکرد تو درسا.

با احترام،درخواست دوستی پذیرفته نمیشود//💍🤍//کاربر آقا توی تاپیک هام شرکت نکنه و ریپلای نزنه

بیشتر از ساعت ۱۰شبم اجازه نداشتم بیرون باشم با نامزدم.مگه اینکه مهمونی بودیمو مادرش قبلش از پدرم اجازمد میگرفت که مثلا دیرتر برگردم خونه.چون عید خورد به نامزدیمون...

الانم خیلی از تقریبا سخت گیرایایی پدرم راضی ام. بارها همسرم کفته خوشم میومد باید اجازه میگرفتیم و نمیتونستم دیر برگردیم و اینا

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

تتو فاصله تا عقد چه جوریه

فاصله بله برون تا عقد برای ما یکی دو هفته بیشتر نیست

که توی این فاصله رفت و آمد نمیکنسم خونه هم

فقط دختر و پسر بیرون میرن و میگردن 

من آمدم به امیدت ، توهم خدایی کن