2777
2789

خانما شوهرم هیچ اعتقادی نداره به هیچی و این خیلی منو اذیت میکنه هر چی هم باهاش حرف میزنم گوش نمیگیره همه چیش خوبه کار میکنه همو دوست داریم ولی توهین میکنه حتی غسل نمیکنه احساس میکنم بخاطر این کاراش کفارت زندگیمونو گرفته بدشانسی پشت بدشانسی من چیکار کنم الان خیلی حالم خرابه😔 حتی خداهم میگه وجود نداره ما از میمون تکامل یافتیم 😑من دیگه نمیتونم تحمل کنم دوست ندارم برم پیش دعا نویس ولی باخودم میگم شاید دعایی بنویسم براش بهتر بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لعنتی میمون اخه 😑چندسالشه

اللهم عجل فرجه مهدی 💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«انهاکه عکس هارانبوسیده اند،عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم..❤یاعلی و اولادش....🤍❤️حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم ❤️اين جهان كوه است و فعل ما ندا سوي ما آيد نداها را صدا فعل تو كان زايد از جان و تنت همچو فرزندي بگيرد دامنت پس تو را هر غم كه پيش آيد ز دردبر كسي تهمت منه، بر خويش گرد فعل تست اين غصه هاي دم به دم اين بود معناي قَد جَفٌَ القَلَم!

شما که اعتقاد داری باید اینو بدونی که دعانویسی برای دیگران به هر منظوری بدون اطلاع اون فرد گناه بزرگی . بعد ازدواج اینجوری شده ؟ اگه از اول بوده پس دیگه اعتراض نکن بهش

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم