2777
2789
عنوان

واقعا چرا😭😭😭😭

215 بازدید | 21 پست

خانما من 

سیزده روزه رژیم ترک کربوهیدرات گرفتم 

تنها چیزی ام که مصرف میکنم 

خرما ( اونم نه زیاد ۳/۴ دونه در روز ) شیر و سالاد سبزیجات 

چهار روز در هفته ام پیاده‌روی 

به اضافه ورزش هوازی سخت ام دارم 

الان گرم از  گرم تکون نخورده 😐😐😐

آزمایش هورمونی ام دادم هیچ مشکلی ندارم 

خوشم میاد زار بزنم

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این بده 💔😐

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

شاید عصله ساختی که بهتره

شاید استپ کردی تو تاپیک بامداد خمار گفته چطور بشکونیش

شاید ورزش نمی کنی

رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه

سلام قد و وزنتو میگی، استپ وزنی داری

قد ۱۶۹ 

وزن ۹۶ 

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

فکر نکنم رویه درستی باشه هاااا

بدن میره تو فاز مقاومت

مربیم دکترای تربیت بدنی داره

میگفت بدن زن طوریه که اگر غذای درست بهش نرسه میره تو حالت قحطی و هرچیز کوچیکی بعدش بخوری چاقت میکنه

همون ۳ ۴ تا خرما در روزم خیلی رو قند تاثیر داره

به جای حذف کامل کربوهیدرات 

نون جو استفاده کن یا یه سیب زمینی کوچیک برای وعده های اصلی

و اینکه فست بگیر

امید بذر هویت ماست 💚🌱

شاید بلغم بدنت زیاده و خوردن زیاد چیزهای سرد مثل همین لبنیات و سبزیجاتی مثل کاهو و قهوه و این چیزا باعث بیشتر شدن بلغم میشه و بدن پف میکنه

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
پروتئین هم بخور کربوهیدرات هم کم بخورخرما قندش خیلی بالاس

یه سه چهار روزه دارم مرغ آب پز میخورم دیگه حالم ازش بهم میخوره