2777
2789

میخام سریع وزن کم کن اعصابم بهم ریخته بخدا روزام هیچی جز ابولرم و ابلیمو نمیخورم اگ صبح ی لقمه نون میره تاشب باز یلقمه بین روزم ی میوه کوچولو چرابا۴ساعت ورزش روزی نیم کیلو کم میکنم فقط روز اول ۲کیلو کم کردم ۵کیلو اضافه وزن دارم دارم دق میکنم قدم ۱۶۰وزن الانم ۶۸.۸۰۰میخام بشم ۶۴

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم پنج کیلو میخوام کم کنم با کالری شروع کردم 

من برای خودم زندگی میکنم 😊برام مهم نیست دیگران چی فکر کنند 😛برا همین راحت زندگی میکنم 😁مهم اینکه خودم راضی باشم 😉😉😉😉

اولا اشتباهه کارت 

شما وردار الان شام بخور توش سبزیجات باشه بیشترش بعد پروتئین و مقدار مناسب که بنظرم ۷ قاشق برنج یا ۱ کف دست نون هست بخور شامتو تا ۸ 

از ۸شب تا ۱۲ ظهر فردا مجاز به خوردن آب و آب ولرم هستی بعد ۱۲ یه وعده خیلی سبک بخور و که غلات هم باشه توش 

همراه با وعده ۱۲ ظهر امگا بخر و بخور 

۲ ساعت بعد قبل ناهار ۱ لیوان سرکه انگبین*عبارتی سکنجبین خودمون با فرق اینکه مثل سکنجبین شکر نداره میتونی درست کن امشب یا برو بخر*۱ لیوان سرکه انگبین شربت مانند با آب درست کن بخور و بعد حدود نیم ساعت بعد ناهار 

توی بازه ۸ ساعته خوردن مجازی هرچی ولی به اندازه بخوری 

به این میگن فستینگ 

سبک دیگه ای هم داره که بجای نبود صبحانه ناهار حذف میشه 

هفته ای ۴ روز ورزش کن و ۸ لیوان آب بخور 

مرسی ک رژیم خوبتو یادم دادی از بردا انجامش میدم🗿😂

اگه میبینید حرفام با تاپیکام همخونی نداره بخاطر اینه که اطرافیان و دوستان گاهی ازم میخان سوالاشونو تو نینی سایت بزارم، پس هی نیاین بگین توکه مجردی چرا تاپیک بیبی چک و تیتر بتا داری😕😂

اولا اشتباهه کارت شما وردار الان شام بخور توش سبزیجات باشه بیشترش بعد پروتئین و مقدار مناسب که بنظرم ...

خدا انشاالله خیرتون بده به حق این شبای عزیز اسکرین گرفتم انجام بدم واینارم الان تابیرونم میخرم

من ۷۳ کیلو ام و اینطوری خودمو اذیت نمیکنم گلم

اخه هرکی منو میبینه میگه چاق شدی اعصابم بهم‌ میریزه.منم اون اول ۷۳ بودم روزی ۵دیقه ورزش و کم خوری شدم ۷۲ بعد گفتم ن باید بشم ۶۴.یا ۶۵

اخه هرکی منو میبینه میگه چاق شدی اعصابم بهم‌ میریزه.منم اون اول ۷۳ بودم روزی ۵دیقه ورزش و کم خوری شد ...

درک میکنم 

منم ناراحت میشم اضافه وزن دارم ولی دیگه بیخیال شدم

هرچیزی اصولیش خوبه

درک میکنم منم ناراحت میشم اضافه وزن دارم ولی دیگه بیخیال شدمهرچیزی اصولیش خوبه

۵۷بودم هی گفتن لاغری لاغری خوردم شدم ۷۳ الان با بدبختی بقران دارم کم میکنم قشنگ جونم بالا میاد