2777
2789
عنوان

نامزدم میگه هزینه عکس های عقدمون و خودت بده چیکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 31 پست

میدونم الان میریزین سرم اما میگم زندگی مشترک اسمش رو خودشه هیچ کشوری رو مث ایران پیدا نمیکنی که مرد بیچاره فقط هزینه بده دلم واسه مردا میسوزه گناه دارن حالا بریزید سرم هر چی دوس دارید بگید من واقعیتو گفتم

روزی که من نبودم برای شادی روح من به حیوانات غذا بدهید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نده عزبزم

شوهر منم خیلی اینجوری تیغم زد تا این لحظه بعد چهار سال کار کردن پولی پس انداز ندارم 

نده

اصلا امار پولاتم نداشته باشع

چون شاغلی ولخرجی کن اوایل که فک کنه عادتت اینجوریه 

تو رو خدا از من بشنو

بعضی مردا از جملع شوهر خودم خیلی از زن شاغلشون توقع دارن 

پولامو تا ریال اخر خرج میکنه

بعد ی مدت طلبکارت مبشه

کمک نکن 

من زخم خورذم

پس انداز کن 

وگرنه چجوری دلت رو خوش کنی میری سرکار

الان من خودمو نگاه میکنم حتی نمیتونم ی تیکه طلا بخرم واسه خودم همش رو پولام حساب میکنه اگه نخوام بدم دعوا میشه

من تا تونستم گفتم بهت. تو همین عقد حواست رو جم کن

عزیزم ببخشید نذار خرت کنه شرمنده اینجوری گفتم احساسی نشو اصلا 

منم دلم برا ضوهرم سوخت الانا همش حساب بانکیم صفره انگار سرکار نمیرم😭

تا این لحظه نازایی دارم دعام کنین هرراهی تونستم رفتم نشده.کاش دعای شما راه آخر باشه و بشه معجزه زندگیم.اگه خوندی و صلوات فرستادی یه قلب 💝برام بفرست دلم شاد و امیدوار  میشه

میدونم الان میریزین سرم اما میگم زندگی مشترک اسمش رو خودشه هیچ کشوری رو مث ایران پیدا نمیکنی که مرد ...

درست میگی ولی مردای ایرانی بدونن ۲تومن پول دارب تمام دیکه توقعشون میشه هربار از خودت بدی

اگر واقعا نداره بده، ممکنه توهم تو یه شرایطی به مشکل مالی بخوری بخوای از همسرت پول قرض کنی.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

از طرفی اینجوری نیس که بگم به پول من چشم داره چون یه موفقیتی برام پیش اومد چن بار گفتم به عنوان شیرینی فلان چیز مهمون من بهش برخورده  گفته وقتی من پیشت هستم خوشم نمیاد تو دست تو جیب کنی این یه مورد واقعا پولشو نداره فعلا . باز نمیدونم چیکار کنم

اگر واقعا نداره بده، ممکنه توهم تو یه شرایطی به مشکل مالی بخوری بخوای از همسرت پول قرض کنی.

مگه از همسر هم پول قرض میکنن؟؟ بنظرم زندگی مشترک قرض گرفتن معنی نداره. هرکس پول میده دلی هست. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻