2777
2789

میخوام ی فرصت دیگ به خودم بدم آخرین فرصت رو چون سال هاسدارم فرصت میدم و گند میزنم

ب نطرنون یک فرصت دیگ بدم یا ندم 

۱۰ سال ۱۱ سال گند زدم 

ی فرصت دیگ بدم؟

از خدا هم نمیتونم بپرسم چون خیلی گند زدم 

چیکار کنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یکم اعتماد بنفس داشته باش به خودت احترام بزار 

از اتفاقات پیش که برات افتادن به عنوان یه درس بهشون نگاه کن که دیگه تکرارشون نکنی همه حواستو بزار واسه کار جدیدی که میخوای انجام بدی بعدشم خدا همه جوره بنده اشو دوست داره ازش بخواه بگو که یه نشونه واسم بفرست ببینم کارم درسته یا نه (شکر گزاری از خداهم یادت نره)

پیشنهاد میدم پادکست های جافکری رو گوش کنی.

قبل از شروع روی روحیه خودت کار کنی و از لحاظ ذهنی خودت رو یکم آماده کنی. هر کاری میخوای کنی یه برنامه بلد مدت و برنامه کوتاه مدت داشته باش.

کمال‌گرایی رو ول کن و سعی نکن از جون مایه بزاری. در حد توانت تلاش کن.

یکم اعتماد بنفس داشته باش به خودت احترام بزار از اتفاقات پیش که برات افتادن به عنوان یه درس بهشون نگ ...

اخه ی بار صد بار نه هزار بار باور کن دیگ خودم خسته شدم و میدونم عوص نمیشم

هر بار با همین امید کارام رو میکنم ولی خودم دیگ باور نمیکنم توبه ام رو راستش

او میکشد قلاب را

فکر می‌کنی تو توبه میکنی؟؟؟تا اون نخواد تا هنوز بهت امید داره تا توفیق توبه بهت میده مگه میتونی حتی به تغییر و توبه فکر کنی ؟تو فقط میتونی بهش لبیک بگی و از این فرصت استفاده کنی ،تا خدا رو تو قلبت داری از رحمت و مغفرت و قدرتش ناامید نشی 

هر بار با همین امید کارام رو میکنم ولی خودم دیگ باور نمیکنم توبه ام رو راستش

توقع نداشته باش یهو آدم صدی بشی نماز بخون کم کم همه چی ردیف میشه 

🇵🇸🇮🇷🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌹تاپیک های صلوات تگم کنید

پیشنهاد میدم پادکست های جافکری رو گوش کنی.قبل از شروع روی روحیه خودت کار کنی و از لحاظ ذهنی خودت رو ...

گوش دادم حیلی عوض شدم خیلی تو یوتیوب این روتین ها رو نگاه میکنم خب ولی بعد ی مدت دیگ خسته میشم و لش میکنم و هیچی و گند میزنم  

توقع نداشته باش یهو آدم صدی بشی نماز بخون کم کم همه چی ردیف میشه

من ی مدت نماز خوندم خوب بود همه چی پریود شدم دوباره حس و حالش رفت 

میدونی کارا رو انجام میدم اما پیوسته نمیکنم قبلا نماز رو سر تایمش میحوندم

اخه ی بار صد بار نه هزار بار باور کن دیگ خودم خسته شدم و میدونم عوص نمیشم

منم هزار بار این اتفاق واسم افتاده ولی حتما باید دیسیپلین داشته باشی تنبلی سراغ همه میاد فقط باید مهارش کنی حتما کتاب تو یک کله خر هستی پیش به سوی موفقیت از جن سینسرو رو بخون بهت قول میدم بهترین خودت میشی