2777
2789
طلا خانم امشب هیچ عکس العملی به افغانی نشون نده حتی تهدید نکن که بو ببره فردا اول وقت برو پلیس فتا ه ...

آفرین درستشم همینه

به پلیس شرایطط رو میگی ک نمی خوای کسی بفهمه اونا راهنمائیت می کنن

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدااااا قسم دارم میمیرم از استرس مرگ جلو چشامع چجوری جلو دوستام سرم بالا بگیرم چجوری زندگی کنم

نترس فقط اقدام کن.... فقط یا پلیس فتا 

یا اون انتر دست از سرت برنمی داره تا یا به خواستش برسه یا ابروت ببره... نفس عمیق بکشید به خودت مسلط باش

آیه الکرسی بخون آروم بشی ،،    ذکر بگو صلوات بفرستید 

بخدااااا قسم دارم میمیرم از استرس مرگ جلو چشامع چجوری جلو دوستام سرم بالا بگیرم چجوری زندگی کنم

خب مگه عکسات چجوری بودن چجوری دست اون افتادن؟

اگه که سر بی روسری بودی خب الان عادی شده 

بگو عکسات چجوری بودن چجوری دست اون عوضی افتادن

من فقط شمارو دارم که این موضوع بعش بگم هیچ کسو ندارم

پس ب خودت تکیه کن ب خودت اعتماد کن 

و بسپار ب پلیس

اصلا دیگه جوابشو نده و بقول اون کاربر عزیز صبح پاشو برو پیش پلیس.

امیدوارم همه چیز بخیر بگذره.

💞 انقضای دوست داشتنت پایان جان من است پایبندم تا پای جان به تمامت 💞

پیامهاش و شماره ای که تهدیدات کرده خودش مدرکه نگران نباش.... فقط از طریق پلیس فتا اقدام کن 

راستی از خط خودت به پلیس زندگ نزن 

یک انتری می خواست از یک خانمی سوی استفاده جنسی کنه نمی دونم چجوری ولی مثل اینکه خطش شنود می کرد.... از خط دیگه ای به پلیس فتا تماس بگیرید و اقدام کنید 

من فقط شمارو دارم که این موضوع بعش بگم هیچ کسو ندارم

اصلا نگران نباش می‌گم خانمه با طرف رفته بود رابطه و اینا بعد طرف عکس و فیلم داشته هی اخاذی پول و اينا می گرفت 

دیگه خانمه پول نداشته بعد رفته پلیس فتا همه چیز گفته طرف گرفتن با خاک انداز جمعش کردن