2777
2789
عنوان

دارم اتیش میگیرممم😭😭

356 بازدید | 32 پست

بچه ها من سه ساله ازدواج کردم   خیلی خیلی همسرمو دوس دارم ولی مادر و خواهراش و حتی پدرش منو دوس ندارن و   هی تیکه میندازن و شوهرمو پر میکنن 

نمیدونم دلیلش چیه 

الان چندروز میشه فهمیدم باردارم 

و شوهرم خیلی خوشحال شد 

دوباره بخاطر خواهرش باهام دعوا کرد 

میگه اونا هر چی بگن همونه اونا خدایی منن 

حتی با چشم خودش میبینه بازم میگه نه اونا خوبن تو بدی 

منم انقد ناراحت بودم اومدم خونه بابام 

الان سه روزه 

دریغ از یه زنگ یه پیام 

حتی مادر شوهرم که طبقه بالا ما زندگی میکنن هم یه زنگ هم نزده بگه خوب این دختره بارداره  ...

کارم شب و روز شده گریه 

چون خودم همیشه کوتاه اومدم حتی اگه تقصیرمم نبود عذر خواستم الان براش عادت شده 

باور نمیکنم اونقد براش بی ارزشم که حتی یخ پیام دریغ میکنه 

😔

چرا اگه میدونست همه کسش خواهرش و مادرشه و حرف باید حرف اونا باشه یه دخترو بدبخت میکرد

😔😔😔😔

دارم میمیرم 

دوسش دارم ولی ...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین عزیزم هییییییییچ وقت خونتو ترک نکن

زخمی ب قلبمه ، ک خدا هم بغلم کنه ، خوب نمیشه، (۱۴۰۳/۱/۲۹)  خدایا اشتباه کردم ... بغلم کن  آروم شم.....۱۴۰۳/۷/۸ ازمون استخدامی اموزش پرورش قبول شدم الهی هزار بار شکر  

چرا تا هرچیزی میشه راحت خونه زندگیتونو ول میکنید میرید خونه باباتون؟؟ بابا زندگی اینطوری نمیشه که

😔😔ایکاش اینجوری بود

شوهری که پشتت نیس حرف همه رو قبول داره الا تو همه براش واقعیتا تو دروغ محضی...

اصن اوکی حق با شماست ولی اینقد ارزش نداشتم حتی یه تکست بده 

زنش که بارداره و بهش بیشتر از هر کس نیاز داره💔

الهی فدات بشم 

خودت رو اذیت نکن میدونم سخته ولی یکم مراعات کن گریه کنی چیزی درست نمیشه عزیزم 

به نظر من خونه بابات بمون چون اگه الان برگردی بیشتر بهت بی احترامی میکنن همسرت هم اگه نیومد دنبال واقعا بدرد زندگی نمیخوره چون حتی شده بخاطر بچش باید میومد 

کاش برای هر بحثی نری خونه بابات مگ دعوا خیلی بالا گرفته باشه اینام دقیقا می‌خوان این و بهت بفهمونن

یه بار خیلی بحثمون شد همه وسایلامو داشت میشکست یه دفعه مامانش اومد 

گفت عشقم چیزیت که نشده بغلش کرد بوسش کرد رفت🙂حتی نگفت این ادمههه 

سر اینکه بخاطر خواهرش باهان دعوا میکنه بهونه میاره میگه چپن خدای منن باید برای توام خدایی کنن

ببین احتمالا چون بارداری خلقت آمده پایین اصلا موضوعی نیست که بخوای خونه زندگیتو بزاری و بری

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....
اون چی اونم حامله س؟ سه روزه که یه پیام نداده؟؟

بیخود ول کردی رفتی 

والا من درکت نمیکنم اونم لج کرده دیگه حالا به طریقی ارتباط بگیر تا اوضاع پیچیده تر نشده 

اسمان فرصت پرواز بلندیست ولی...قصه این است چه اندازه کبوتر باشی....