2777
2789
عنوان

دلم داره میترکه دخترم میره هنرستان

| مشاهده متن کامل بحث + 3732 بازدید | 33 پست

عزیزم ما یه دختر داشتیم تو کلاسمون باهوش بود رفت هنرستان بعد وارد ارایسگری و تتو و میکرو ابرو شد درامدش الان ۲۰۰ به بالاست واسه خودش آکادمی تاسیس کرد خونه خوشگل خرید ماشین خرید ولی خیلی بچه های باهوش کلاسمون مهندسی کامپیوتر برق مکانیک دانشگاه های خوب قبول شدن و نه تنها شاغل نیستن بلکه ازدواجم نکردن فقط  سه  چهار نفر با درس خوندن پزشک و پرستار شدن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه دوره تجربی و ریاضی گذشته 

اون دوران ما بود که هنرستان و بد میدونستن والله هرکی رفته موفق تر شده رشته های طراحی خیاطی نقاشی نقشه کشی انقدر رشته های عملی هست باهاشم‌ میتونه راحت دانشگاه بره صاحب شغل بشه 

بیخیال فامیل هرکی یه مدله دیگه بزار به دلش درس بخونه

زور   نگین به بچه هاتون  بزارین خودشون انتخاب کنن موفق میشن  دنبال رشته دیگه بره اصلا موفق نمیشه

چیکاربه بچه های فامیل داری باحرف مردم چشم هم چشمی زندگی نکنید برای خودزندگی کنید نه برای دیگران

ما از بچگی از اول دبستان با هم بودیم اون دختر رفت هنرستان منو چندتای دیگه تجربی و باهوش ترینمون که خیلیممم خوشگل بود رتبه شو ۱۰۰۰ ریاضی رفت ریاضی بعد برق  خوند دانشگاه شیراز و بعد از اون فوق گرفت و دکتری  هنوز بیکاره الان قصد داره بره خارج از کشور ولی تا رفتن هم فاصله زیاده 

من سال ۸۵ رفتم هنرستان رشته معماری خوندم 

اون موقع با معدل ۱۹ و خرده ای رفتم همه مسخرم کردن 

الان خدا رو شکر فوق لیسانس دارم و کلی تو کارم موفقم چون واقعا علاقه داشتم

خواهر من عین شما اینقدر تو گوشش دخترش خوند که باید دکتر بشی و اینا 

دخترش دیپلم تجربی با معدل ۲۰ گرفت،دوسال پشت کنکور موند و هزارتا کلاس کوفت و زهرمار 

نتونست پزشکی قبول شه،روانشناسی میخونه 

الان پاشو کرده توی یه کفش،میگه می‌خوام از نامزد عقدیم،طلاق بگیرم، به مامانش هم میگه همش تقصیر توست که خواسته های خودت رو اینقدر بهم تلقین کردی،این وسط خودم رو گم کردم و درست و غلط رو نمی‌دونم 

خواهرانم،توروخدا  بچه هاتون رو بزارین خودشون واسه دل و علاقه خودشون تصمیمی بگیرن 

بخدا این جامعه به خیاط و نقاش و طراح و مربی شنا و مهندس برق  و مکانیک و تراشکار و... هم نیاز داره

فقط 21 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
همیشه توی آسمون، از یه ارتفاعی به بعد،ابری وجود ندارد، پس اگه آسمون دلت ابری شد،با ابرا نجنگ! فقط کمی اوج بگیر.
من سال ۸۵ رفتم هنرستان رشته معماری خوندم اون موقع با معدل ۱۹ و خرده ای رفتم همه مسخرم کردن الان خدا ...

نقشه کشی معماری رفتین یا معماری داخلی؟ به نرم افزار ها مسلط بودید یا طی تحصیل آموزش دیدید