2777
2789
عنوان

این چه طرز شوهر کردنه 😖😖

| مشاهده متن کامل بحث + 979 بازدید | 65 پست
خب من حق میدم تا یه جایی . ولی خب چرا بچه دار شدن رو به یه زمان دیگه موکول نمیکنن . الان اون خانم تو ...

اسی  اخه بچه دار شدن یه لحظس همیشه که باهم دعوا ندارن یه مدت که خوبن تصمیم میگیرن بچه دار شن 

ولی بعدش باز دعوا اخلاق بد .... دیگه بچه هست کاری نمیشه کرد

همیشه فکر می‌کردم بدترین چیز توی زندگی اینه که تنها باشی. ولی حالا فهمیدم که بدترین چیز توی زندگی بودن با آدم‌هائیه که باعث می‌شن احساس تنهایی کنی.
قبل ازدواج به نظر من باید حداقل ۶ ماه رفت و امد کرد و مطمئنا اگه مشکلی تو شخصیتش باشه نشونه های کوچی ...

حتی از نظر من ۶ ماه کمه 

حداقل یک یا دو سال باشه 

🇫🇮 ..... Matkalla unelmieni kohteeseen

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اسی اخه بچه دار شدن یه لحظس همیشه که باهم دعوا ندارن یه مدت که خوبن تصمیم میگیرن بچه دار شن ولی بعد ...

اینکه یه مرد جرات میکنه زنشو طوری بزنه که گوشش کر بشه قطعا عادی نیست . این احتمالا مشکل روانی هم داره خدایی آدم عاقل این نشونه ها رو از شریک زندگیش ببینه و باز هم تصمیم به بچه دار شدن بگیره دیگه واقعا باید به عقلش شک کرد 

خب لااقل تا ۴ ۵ سال اول آدم بچه دار نشه بلکه یکم با اخلاق هاش آشنا بشه . الان داشتم فکر میکردم بالفر ...

احتمالا مجردی ابنجوری فکر میکنی/ کلا زندگی ایمجوری ک فکر میکنید نیست بودن کسایی ک بعد بچه اخلاقشون بد شده بخاطر فشار اقتصادی و مسیولیت/ 

احتمالا مجردی ابنجوری فکر میکنی/ کلا زندگی ایمجوری ک فکر میکنید نیست بودن کسایی ک بعد بچه اخلاقشون ب ...

درسته من مجردم . ولی مردی که طوری بزنه تو گوش زنش که نتونه بشنوه اصلا عادی نیست ‌. حتی اون خانم میگفت به شوهرم گفتم نمیشنوم ولی اون بی اعتنا بود . به نظر شما این آدم عادیه؟؟ . والا این فشار اقتصادی رو همه هست ولی همه باید خل و چل بشن ؟ 

درسته من مجردم . ولی مردی که طوری بزنه تو گوش زنش که نتونه بشنوه اصلا عادی نیست ‌. حتی اون خانم میگف ...

مرد زد

زن چرا وایساد تا کتک بخوره

چرا نرفت شکایت کنه

چرا منتظر موند اون ببره دکتر

هیچکی نمیخاد شوهری بکنه اهل دعوا و کتک کاری باشه

اما نمیشه کسی شناخت

فیلم ملی راه نرفته دیدی پسر دوران دوستی خوب بود حتی اوایل خوب بود بعد چی شد

کلا ازدواج این حکم داره

یکی خوب در میاد یکی نه

مرد زدزن چرا وایساد تا کتک بخورهچرا نرفت شکایت کنهچرا منتظر موند اون ببره دکترهیچکی نمیخاد شوهری بکن ...

خب البته اون خانم هم مقصر بود . آدم نباید ظلم پذیر باشه و این ظلم پذیری برای من عجیبه 

یه ضرب المثلی هست یه کم بی ادبیه

ولی لازمه بگم

میگن نشاشیدی شبت درازه🤣

حالا شماهم هنوز شبت درازه صبر کن درک میکنی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه ضرب المثلی هست یه کم بی ادبیهولی لازمه بگممیگن نشاشیدی شبت درازه🤣حالا شماهم هنوز شبت درازه صبر ک ...

شنیدم ضرب المثله رو 😂😂😂 ولی شوهر این خانم رسما بیمار روانی بود . بیمار روانی قابل تشخیص نیست ؟