دوستان من قصدم اینه بخرم تا دو الی سع ماه دیگه حدودا اما سرکار نمیرم دنبالشم یه شرکت میرفتم که دراومدم از اونجا
من ۱۲ ساعته قراره برم این شرکتا یا (کارخانه) که معمولا با حقوق و اضافه کاری حدود ۱۲ تا ۱۴ ملیون میشه بستگی داره باز
بعد چکم میتونم اوکی کنم یجوری قسطی میخوام بردارم قبلا اصلا علاقه به ایفون نداشتم اصلاااااا خوشم نمیومد بدمم میومد الان یسریا دور وریام برداشتن خواهرمم ۱۳ پرومکس برداشته خوشم اومده چند سری دستم گرفتم اما بشدت سنگینه پرومکسش ۱۳ نرمال خوش دسته خیلی برای یه دختر
شاید بگین مجبوری اما اره 🤣من یچیزی ک تو مخم میره رو باید بخرم چون بعدا حسرتشو میخورم واقعا نه بخاطر کلاسش واقعا من ادمی نیستم که کلاس بزارم یا پز بدم اصلاااا همچین ادمی نیستم خوشمم نمیاد بخاطر دوربینش چون عاشق عکسم
فقط میخواستم بپرسم ازتون ایفون ۱۴ یا ۱۵ ریجستری نشده ؟؟
اگر ریجستری بشه ممکنه ایفون ۱۳ نرمال قیمتش بیاد پایین تر؟ اطلاع دارید؟
و من میخوام سعی کنم پیش پرداختو بیشتر بدم حدود ۲۵ یا ۳۰ ملیون که قسطش واسم کمتر بیوفته تو قسط نمیخوام زیاد بیوفتم واقعا سخته احساس میکنم همش استرس داری
حالا میاد پایین اگر ۱۴ یا ۱۵ ریجستری بشه؟
الان ۱۵ ام هم قیمت ۱۳ نرماله گفتم ۱۵ بردارم میگن هزارجور ترفند برای ریجستریش هست اما تا ۳ ماه دیگه بردارم ممکنه ریجستری بشه بره بالاتر پس همون باید ۱۳ نرمال بردارم
اطلاعی دارید راجبش که میاد پایین یا نه؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید🥰😘