2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم‌..خدا پدرتون شفا بده انشاءالله ..ببخشید اینجا سوال میپرسم . ...یه پستی ازتون تو یه تاپیکی دیدم مشکل یبوست دخترتون خوب شد یا هنوز دارو میخوره ..ممنون میشم جواب بدین 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

سلام عزیزم‌..خدا پدرتون شفا بده انشاءالله ..ببخشید اینجا سوال میپرسم . ...یه پستی ازتون تو یه تاپیکی ...

سلام عزیزم

ممنون از دعای خیرتون

بله از قبل خیلی بهتر شده،بیشتر مشکلش عدم تحرک هست

کامل اما خوب نشده،بهتر شده خیلی

سلام عزیزمممنون از دعای خیرتونبله از قبل خیلی بهتر شده،بیشتر مشکلش عدم تحرک هستکامل اما خوب نشده،بهت ...

فدات ..ممنون عزیزم که جواب دادی ،بعضیا میگن نخورین من دکتر پرسیدم میگه بخورین اینترنت خیلی سرچ نکنید  ..الان که دوشب قرص میخورم‌شکر خدا زخم داشتم خوب شدم..تخم کتان هم بخرم باید امتحان کنم  .زنده باشی ..خدا عزیزات و برات حفظ کنه 

به من بگو بریم قدم بزنیم تو بارون🌧 چای بخوریم ،بخندیم 💑 درلز بکشیم زیر بارون🌨 من آدمِ این طبیعتم 🌲🌳☘🍀

اره عزیزم دکتر داد ...

فقط بهش عادت نکن روده تنبل میشه

شکمت رو جهت عقربه ها ،با فاصله از تایم پر بودن شکم

ماساژ بده،خیلی موثره

و صبح ناشتا یه فنجون اب جوشیده ولرم بخور

فقط بهش عادت نکن روده تنبل میشهشکمت رو جهت عقربه ها ،با فاصله از تایم پر بودن شکمماساژ بده،خیلی موثر ...

اتفاقا زیاد آب میخورم ،میوه و سبزی ولی اینکه من از زمان زایمان زخم دارم نمیخوام عود کنه  ،اول دفع سفته ..اوضاعم خراب میشه خونریزی میکنم ...تخم کتان هم دیدم تو اون‌تاپیک موثر بخرم بخورم 

اتفاقا زیاد آب میخورم ،میوه و سبزی ولی اینکه من از زمان زایمان زخم دارم نمیخوام عود کنه ،اول دفع سف ...

صبح ناشتا فرق داره،کلا سم زدایی میکنه

ان شاءالله تندرست و دلخوش باشی

صبح ناشتا فرق داره،کلا سم زدایی میکنهان شاءالله تندرست و دلخوش باشی

امتحان میکنم ...ممنونم