ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
من فست فود وسرخ کردنی رو کلا از غذای شوهرم حذف کردم. تخم مرغ محلی با روغن زرد یا ارده شیره همیشه صبحانه شوهرمه. شیر با عسل میدادم. بقیه لبنیات حذف کردم. یه وعده غذاش آبگوشت ماهیچه یا بوقلمون یا بلدرچین بود. وعده بعدی سوپ با اب قلم یا غذای خودمون قیمع قورمه با گوشت گوسفندی تازه.اجیل و کشمکش هرروز میخوره. میوه سه وعده میخوره.ماهی هم خوبه به صورت کبابی. شربت شیره هم میخورد.اب سیب اب هویج هم میدادم.ناشتا اب جوش میخوره برای جلوگیری از یبوست خوبه.زنجفیل روزای اول میدادم که حالت تهوع نگیره. جیگر و سیرابی هم میدادم
خیر ببینیاحسنت به شما که انقد زحمت میکشیفقط آجیل خام یا بوداده،همه اقلامش رو بدمشما قبلش تفت میدادی، ...
فدات
والا من بو داده میخرم ک شوهرم میلش بکشه بخوره. اما چون شما سن پدرت بالاست خام بخر چون شیمی بدنو سنگین میکنه نمک و ادویه کمتر بخورن بهتره.ب کبد وکلیه فشار نمیاد
من پسته و نخودچی و بادام درختی و گردو میدادم و تخمه کدو
من یه گروهی دارم برای اونایی هست ک با سارکوم درگیرن. یه خانومی بود گف توده ریه شو با یه دستگاهی از بین برده .گروه خوبیه تجربه هاشو ب اشتراک میذارنخاستی بیا عضو شو