2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی

ازخودت عکس بذار البته جز اون عکست تو اکازیون که تاپیک قبل گذاشتی 

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

چقدر عالی  

من وقتی ۱۲،۱۳ سالم بود دلم میخواست بازیگر بشم اما بعد از سرم پرید. 

یعنی برای اولین بار که مطرحش کردم بابام کلی سرزنشم کرد و گفت تو یا باید دکتر بشی یا معلم و زد تو ذوقم من هم بعد از یه مدت علاقم رو به کلی از دست دادم. 

الانم هدفم نه پزشکی هستش نه معلمی رشته م ریاضی فیزیکه و هدفم مهندسی در حالی که بابام مهندسی هم مثل بازیگری قبول نداره. 

اون موقع من بچه بودم و بازیگری رو فقط موقتا دوست داشتم اما الان واقعا مهندسی رو دوست دارم و اصلا حاضر نیستم به چیز دیگه ای فکر کنم.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

با پدر مادرت هم نظرم

درسته ممکنه محیطش بد باشه اما به قول ریحان به خود آدم هم بستگی داره میتونه ازش تاثیر نگیره. 

من به شغل هایی مثل عمران و مکانیک و هوافضا یا همون به قول بعضیها خشن و مردانه علاقه دارم؛ یکی از معلمام بهم گفت اگر وارد یکی از این شغلها شدی فقط سعی کن زنانگیت رو حفظ کنی شبیه مردها نشی. 

بازیگری هم میتونیم تمام تلاشمون رو بکنیم تا مثل محیطش و همکارانمون آلوده نشیم  

البته نظر شما کاملا قابل احترام این نظر شخصی من بود.

گر لباس پاره میبینی تنم از فقر نیست، آستینم را بریدم از بس که در خود مار داشت... 💅🏻

ولی من پارتی فیلم های هتل تگزاس ۱ و ۲ و ۳ بخارست انفرادی دینامیت رو ساخته ادم سالم و تا حدی مذهبی هم هست و حتی رفتم پیشش میگفت مواظب باش تو این راه ادم بد هست ادم خوبم هست مثل اقایحسین یاری نماز و روزه میگیره و آقای جواد رضویان ادم بدم گفت که حالا من نمیگم

ولی من پارتی فیلم های هتل تگزاس ۱ و ۲ و ۳ بخارست انفرادی دینامیت رو ساخته ادم سالم و تا حدی مذهبی هم ...

مسعوداطیابی پارتیته؟

👈بعضی ازکاربرامعتقدن که اینجا خیلیا پیگیرشونن وبرای خیلیا مهمن اماباید بگم دوست عزیزاینجاهمه برای سرگرمی میاییم اگه زیاد ریپ میخوری وبازدیدت بالاست بدون حاشیت زیاده و خوب کاربرا رو سرگرم میکنی وگرنه که  خودشاخ پنداری وتوهم توطئه 

من هم با نظر شما موافقم

شما تو سریال اکازیون بازی کردید؟

اگر دوست داشتید میشه بگید نقش کی رو بازی کردید؟

اره

پس زود مشهورمیشی چون خیلی پرکارن مخصوصاطنز