2777
2789
عنوان

عمم هی شلوار لی مو میگیره

295 بازدید | 28 پست

پارسال سه تا شلوار لوله تفنگی لی و طرح لی داشتم با یه بگ با ی ساپورت مشکی بعد برای کربلا شلوار بگم‌که اصل بود رو گرفت سرجمع ۵ ۶ بار بیشتر اونم ۲ ساعت نپوشیده بودمش کهنه شد ولی خوب چون اصل بود بلای خاصی سرش نیومد فقط رنگش رفت امسال ی کارگو گرفتم شلوار ساپورتام تنگ شدن دادم ب یکی الان چنتا شلوار پارچه دارم مال رسمی و دبیرستان امسالم میخواد بپوشه نمیدونم بابامم خوشش نمیاد ولی چیزی نمیگه بهش عمم میگه چقدر خسیس شدی نسبت ب پارسال 

بی همگان به سر شود بی تو به سر نمیشود/ داغ تو دارد این دلم جای دگر نمیشود

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نظرت چیه یبار وانمود کنی خون عادت ماهیانت ریخته رو شلوارت😬وانمود کن بهداشت شخصیت رو رعایت نمیکنی. از دستشویی بیا بیرون مثلا دستاتو نشستی. بعد مامانت بپرسه چرا دستات خشکه. بگو خب لازم نبوده خودم رو نشستم ک بخواد دستم کثیف شه

خدایی چه سبک زندگیه اخه کی شلوار به کسی میده چرا انقد اطرافیانتونو پررو میکنین که طلب شلوار کنن

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

بابامم براش ۴ تا شلوار پارچه ای داده )خیاطه( یکیشو داد ب دخترعموم یکیش کهنه کرد دو تاش مونده میگه اینا گرمه شلوار لی تو بده اگ راضی نیستی نده ولی پشتش کلی حرف میزنه چون کار خونه کمکمون میکنه بعدش ی روز دعوا بشه منت میزاره یا هر وقت ی دعوایی بشه بحثی چیزی تو سفر سریع میگه اینکه شما رو جمع کردیم ی شلوار ب من ندادی

بابامم براش ۴ تا شلوار پارچه ای داده )خیاطه( یکیشو داد ب دخترعموم یکیش کهنه کرد دو تاش مونده میگه ای ...

خب شلوار لی ک گرمتر از شلوار پارچه‌ایه. اسی مرگ یبار شیون یبار. بگو بدم میاد یکی لباسام رو بپوشه. نمردی ک. عصبی شدم از دستت. قوی باش دختر. قدرت نه گفتن رو داشته باش. باباتم ک پشتته

بعدشم خب اون یه خانوم متاهله ممکنه از شوهرش عفونت گرفنه باشه یا چمیدونم بیماری اونجا. میگیری خب

ن متاهل نیست خودش کار میکنه هیچی خرج نمیکنه ن آب برقی ن کرایه ن خورد و خوراک ولی بازم‌میگه پول ندارم روزی ۱۰۰ تومن بیشتر کار نمیکنم 

خیلی بهم نزدیکیم و میگه بشور بده یا بده بشورم ی روزم اومده بی اجازه برده پوشیده سر کار 

تو یسال ی شلوار میتونه ک برا خودش بخره دلش نمیاد واسه خودش خرج کنه میگه ثواب میکنی خدا یکی دیگه بهت میده من میخوام ی مام و ی دمپایی بخرم میگه خب میخری دیگه کلا بده من

نظرت چیه یبار وانمود کنی خون عادت ماهیانت ریخته رو شلوارت😬وانمود کن بهداشت شخصیت رو رعایت نمیکنی. ا ...

شتت🤣🤣