2777
2789
عنوان

میشه برام دعا کنید لطفا😍❤

240 بازدید | 41 پست

سلام دوستان.یه عده برای خراب کردن وجهه من ، از جانب من به دروغ حرف هایی زدن.

میشه دعا کنید حقیقت روشن بشه؟

خیلی فکرم مشغوله.❤

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده

😔😔😔😔😔😔

۱۷۶ جان                                                                           ۱۷۶ آرزو                                                                           ۱۷۶ استعداد پرپر شده
😔😔😔😔😔😔

میدونم الان چه حسی داری برای منم پیش اومده

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چی بوده حالا

❤رب لا تذرنی فردا و انت خیر الوارثین❤پروردگار من:مرا تنها مگذار(و فرزند برومندی به من عطا کن)که تو بهترین وارثانی.💞خدایاااا شکرت بلاخره مامان شدم💞🤰😀
میدونم الان چه حسی داری برای منم پیش اومده

آدم نمیدونه باید چیکار کنه.بلا نسبت دوستان،یه سری از آدم ها واقعا وقیح شدن.😔

چی بوده حالا

قضیه خیلی پیچیده اس.ولی مربوط به محیط دانشگاهه.دعا کنید روشن بشه حقیقت.

خیلی حرکته زشتی خدا جوابشونو بده

به من که از دهن من به جاریم گفته بودن

جاریت نشسته پیش فلانی گفته تو نازایی!

فکرشو بکن

ماه هیچ وقت پشت ابر نمیمونه خدا ابروی بنده ی خوبش رو نمیبره انشا الله مشکلتون حل بشه

مرسی عزیزم❤