2777
2789

باهم دیگه دعوا و بحثی نداشتیم 

خونه هم نه نامرتبه نه کثیف زیاد فقط آب قطع شده ظرفا مونده با هر چی که به آب مربوطه فردا هم امتحان دارم

حالا اینا به کنار گفتم که شوهرم همش راجب بابام غر میزد منم گفتم آیت دفعه رو میبخشم دیگه هر چی شد به خودش بگو سر مت غر نزن عصبی شد که منو چرا تهدید میکنی و فلان 

بعد من یه دفتری دارم مثلا توش کارهای روزمره مینویسم از بیدارشدن بگیر تا ناهار خوردن ک فلان 

بعد هر وقت شوهرم پیداش کنه یا مسخرم میکنه یا میگه خجالت بکش

امروز گفت تو مگا بی عقلی که مینویسی هر کی ببینه به عقلت شک میکنه

بعد هم برداشت گفت به عنوان مدرک نگه میدارم 

منم میخواستم ازش بگیرم 

کلا جو یجورایی شدا خنده هلی تلخ شوخی های بی مزه

بعد همیشه به شوخی میگه کاش پام میشکست خونه شما نمی اومدم

آخه عقلم کجا بود که تورو گرفتم

بعد باز میگفت میگفت به اون خواستگارای زیادت ننازی خیلی ها هم به ما پیغوم می‌فرستادند برین دخترشونو بگیریم

بعدش اینا به کنار 

برگشته میگه از خونه ناراضیم همیشه کثیفه منم گفتم اینارو میکی که بهم بربخوره ولی برام مهم نیس برگشت گفت آخه غیرت نداری یه ذره

بعدش با خنده برگشته میگه 

من تورو دوست داشتم که گرفتم

هنوزم دوست دارم

ولی چشمات خیلی درشت خوشگله

دماغت یک متره

لبات (لباشو یه حالتی کرد گفت اینطوره)

کچلی 

بوگندویی

همه اینارو به شوخی گفت

ولی من به خودم گرفتنشون

آخه من دماغم یخورده بزرگه 

کچل هم نیستم نمیدونم چرا موهای وسط سرم کم پشته و کوتاه تر دکتر هم رفتم خوب نشده

بوگندو هم نیستم تمیزم فقط پریودم نمیتونم برم حموم چند روزه

یه حس عجیبی دارم انگار شوخی شوخی هز چی از دهنش دراومد گفت

در قالب شوخی چیزایی که تودلش بوده روگفته دیگ،وقتی پریودی هم حموم بروحتما

بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط دلم میخواد اون بی سوادی که گفت موقع پریود حمام نرید و به خودتون آب نزنید رو پیدا کنم بزنم لهش کنم

تو روخدا تو پریود هر روز حمام بگیرید نه تنها ضرر نداره بلکه به سلامت بیشتر و پیشگیری از بیماری کمک میکنه. ضمنا اطرافیان ما چه گناهی کردن بو گند ما رو تحمل ککن

باید به تربیت مادرش یه بیلاخ داد

چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من می‌جو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚

در قالب شوخی چیزایی که تودلش بوده روگفته دیگ،وقتی پریودی هم حموم بروحتما

آره انگار از من بدش میاد ولی آخه من خوشگلم هستم نمیدونم چرا اینارو گفت

حموم از اولش نرفتم نمیتونم برم تا تموم شون پریود