2777
2789
عنوان

غذای کمکی چقدربدم به دخترم

220 بازدید | 19 پست

۵ماه و۶روزشه میخوام کم کم شروع کنم غذای کمکی بدم بهش

فرنی بدم

چقدربدم چندوعده؟؟

مامانایی ک تجربه دارین بگین لطفا

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲
حریره بادامبرنج و یذره آب خورشت بکوببدهسیب زمینی پوره کن

حجمش چقدرباشه چندوعده درروز بدم؟

۱۴۰۲/۵/۲فهمیدم باردارم خدایاشکرت😍خداجونم‌توماه محرم این هدیه‌ قشنگ رو به من دادی بحق آبروی اباعبدالله(ع)خودت نگهدارش باش💕 میشه واس سلامتی تودلیم صلوات بفرستین🙏🥺1402/12/21دخترنازم♡نیلا♡خانم ساعت۱۰:۰۵دقیقه بدنیااومد😍خدایاشکرت بابت هدیه قشنگت🥺🧿🤲

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرنی و حریره بادام میتونی بدی سرلاک بیسکویت مادر باشیرخشک مخلوط کنی میتونی بدی

عزیزم حجمیش میگی ک چقدربهش بدم مثلاچندقاشق؟

حجمش چقدرباشه چندوعده درروز بدم؟

برای شروع یکبار بیشتر نده

مثلا دو یا سه ساعت قبل از خواب شب بده

که بعدش موقع خواب با شیر تداخل پیدا نکنه

تا یه هفته در روز یه بار

بعدش روزی دو بار

و کم کم تا روزی سه بار

🧜‍♂️چرچیلم🧜‍♂️

برای شروع یکبار بیشتر ندهمثلا دو یا سه ساعت قبل از خواب شب بدهکه بعدش موقع خواب با شیر تداخل پیدا نک ...

اهان متوجه شدم

از چندقاشق شروع کنم؟

مثلا روز اول صبح یه قاشق مرباخوری ظهر ۲ قاشق مرباخوری غروب سه قاشق مربا خوری شب چهارقاشق مرباخوری همینطور یه قاشق یه قاشق  اضافه کن اولش یا بافرنی شروع کنی یا با سرلاک برنج

یه ق مرباخوریبرنداری زیاد چیزی خوریش کنیا معده بچه بهم میریزه وزن گیریش دچارمشکل میشه

درسته نه حواسم هست

اسی اینجا هر کسی یه جوابی میده باید با پزشک خودش مشورت کنی اخه پوره سیب زمینی به بچه ۵ ماهه میدن؟؟؟؟

میدونم بابا😂ازالان  ک نمیشه برنج و خورش وپوره سیب زمینی بدی😁

فرنی وسرلاک و بیسکویت مادروشیرمناسبشه الان

اسی حریره و فرنی و اینا ک اوایل باید بدی

بعدش سوپای متنوع درست کن هر دفعه ی چیز اضافه کن ک ببینی ب چیزی حساسیت نداشته باشه

و نصیحتی ک میتونم بهت کنم اینه ک تا یک سالگی حتما سعی کن ب غذای سفره عادتش بدی ک من اشتباه کردم و بزرگترین اشتباهم بود تا دوسالگی بزور غذای سفره دادم

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
حریره بادامبرنج و یذره آب خورشت بکوببدهسیب زمینی پوره کن

شما بچه داری ؟؟؟

فکر نمیکنم به بچه ۵ ماهه سیب زمینی یا حریره بدن

عهدی که با خدا در طوفان بسته ای در آرامش فراموش نکنیم