2777
2789
عنوان

بیاین از شروعش بگین

321 بازدید | 27 پست

چجوری شد؟شما ابراز علاقه کردید یا اون؟نتیجه چیشد هنوز باهمین؟اصلا کجا آشنا شدین باهم؟؟

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوب اول اون ابراز علاقه کرد، منم گفتم فقط ی دوستیه ساده و اهل ازدواج نیستم و نتیجه الان چهارده ساله ...

واییییی😍😂خوشبخت باشین

اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
دانشگاه و کارو... اون ابراز علاقه کرد ،البته به قول خودش بعد ۹ ماه که دلشو برده بودم😌😂😂مغرورِ لعن ...

خوشبخت باشین😍🙂

تو یه گروه تلگرام به عنوان دوست ۸ ماه با هم بودیم و بعدش رل زدیم و قصدش جدی بود چند باری همو دیدیم خیلی بهش محبت کردم خیلی فداکاری کردم پرو شد قدرنشناس خوبی هامو ندید کات کردیم من خیلی دوسش داشتم و دارم هنوز ولی پیش اون من یع ادم بی ارزش بودم که هرچی بخواد باید همون بشه کلا تو رابطه باهاش اون ادمی که همش باید فداکاری و از خودگذشتگی و محبت میکرد من میبودم اون هر وقت میخواست محبت کنه میدونستم از یه چیزی خوشحال که دارع اینجوری ابراز علاقه میکنه

️من ایرانمو، تو عراقی چه فراقی امام حسینم 💚🍃

شوهرمخیابون اشنا شدیم خواهرم حالش بد شد وسط خیابون اومده بود کمکشماره گرفت🥰

مث فیلما شد کهه😍خوشبخت باشین 🥲

تو یه گروه تلگرام به عنوان دوست ۸ ماه با هم بودیم و بعدش رل زدیم و قصدش جدی بود چند باری همو دیدیم خ ...

🥲💔 

من ابراز علاقه کردم یکسال با هم بودیم و دیدیم با هم تفاهم نداریم و جدا شدیم

خدا خوبی بنده هاشو میخواد ، در حق هم خوبی کنیم تا خدا هم تمام خوبی هاشو نصیبمون کنه......... 

مجازی آشنا شدیم ۵ ۶ سال پیش

چن روز پیش اومد با بابام حرف زد که دیگه بیان خاستگاری بعد سالگرد بابابزرگم

از همون اول میخاست بیاد خاستگاری حتی خونوادشم خیلی اصرار میکردن ولی من سنم کم بود واقعا

دعا کنین همه چی به خیر و خوشی تموم بشه خیلی سختی کشیدیم تو این چندسال:)

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

پیگیرم بود تقریبا دوسال و انقدر اصرار کرد که قبول کردم بعد این مدتم  که ابراز علاقه کرد و باهم بودیم یه دوسالی ،بعدم با بهونه های بچگانه ولم کرد

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین