2777
2789
خب ببین عزیزم کارت واقعا درست بوده ولی خب خیلی زود اعتماد نکن . اگه واقعا میخواد باهات باشه مثل ادم ...

کلا تموم کردم برای همیشه ادم بدردبخوری نبود

بنظرت چه اختلالاتی داشت؟ مشکوک به چه اختلالاتی بوده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کلا تموم کردم برای همیشه ادم بدردبخوری نبودبنظرت چه اختلالاتی داشت؟ مشکوک به چه اختلالاتی بوده

اختلالش این بوده که هوس بااز بوده ببین خودت داری میگی هی چند روز میگذشت باز دوباره میومد بهت پیام میداد من همچین کسایی رو میشناسم و امتحان کردم  مشکوک بودن .. بببین اومده از دروغ بهت گفته ک  شوهر خاهرم نمیدونم مرده و اینا خببب الان این چرا باید بیاد همچین دروغی بهت بگه؟؟؟ یه چیزی رو ازت مخاسته پنهون کنه ولی خب تو راجب این موضوع ازش نپرسیدی

خیر ایرادی نداره اگه ادعای روانشناس بودن نکنی و تشخیص اختلال و بیماری ندی

واالا شما خیلی سخت میگیری و گرنه ک ما داریم باهم صحبت میکنیم و نظر میدیم در موردش.... من الان بهش کمک کردم ک بفهمه  پسره چطور ادمی  بوده

اختلالش این بوده که هوس بااز بوده ببین خودت داری میگی هی چند روز میگذشت باز دوباره میومد بهت پیام می ...

اون روزی که دروغ فوت شوهرخواهر رو گفت خیلی عصبی بود . قاطی بود . هی میگفت حالم خوش نیست اصلا . خودمم حدس میزنم یه چیزی بوده اون وسط حالا مرگ شوهرخواهر نه ولی یچیزی که نمیدونم چیه . حتی بهم گفت یه دلیلی دارم که نمیتونم بهت بگم چون داغون میشی  ولی همون باعث میشه نتونم بهت برسم ولی میخوامت و این حرفا

نمیدونم چیشده واقعا که اینجوری شد .یه اهنگ فرستاد میگفت که اینو دارم یه هفته گوش میدم و تو میای جلوم . نمیدونم واقعا فازش چیه 

تموم شد رابطه و دیگه قرار نیست برگردم بهش ولی انگار یه اتفاقی افتاد این وسط که خیلی بهم ریختش

اون روزی که دروغ فوت شوهرخواهر رو گفت خیلی عصبی بود . قاطی بود . هی میگفت حالم خوش نیست اصلا . خودمم ...

کاش میپرسیدی ازش  که واسه چی و اینا ......... اخه بازم هر طور باشه حالش بد باشه نباید بیاد اینطور دروغی رو بگه من حس میکنم یکی از اعضای خانواده ش فهمیده ک با تو در ارتباطه بهش گیر داده

کاش میپرسیدی ازش که واسه چی و اینا ......... اخه بازم هر طور باشه حالش بد باشه نباید بیاد اینطور در ...

۲۴سالشه دانشجوی پزشکی

نمیدونم تا چه حد مامانی هستش و ایا اعضای خانواده مخالفت کردن نمیدونم واقعا ولی اینم دلیلی نبود که نتونه بگه . خلاصه که هرچی اصرار کردم نگفت و ذهنم متاسفانه خیلی درگیر شد . من حتی یه قطره اشک هم بعد کات نریختم و دلتنگش نیستم . حسم واقعی بود بهش ولی انچنان جا باز نکرده بود توی دلم ولی هنوز درگیر دونستن دلیلشم. حتی چند شب پیش که پیام دادم گفت مرسی که اون روز یکم ارومم کردی.

یعنی بشدت عصبی بوده اون روز

۲۴سالشه دانشجوی پزشکینمیدونم تا چه حد مامانی هستش و ایا اعضای خانواده مخالفت کردن نمیدونم واقعا ولی ...

* چند شب پیش که پیام داد .اشتباه تایپی شد

من بعد اون همدردی باهاش دیگع پیام ندادم و  خودش پریشب بهم پیام داد