2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه درست تموم نشده قانونی نیست کار درمانی بکنی. البته اگه پول نگیری اوکی هست ولی خب اخلاقی نیست دیگه

نه  بد برداشت نکن منظورم اینه میتونم حال همه رو درک کنم و خب حرفام میتونه رو طرف اثر کنه

خب در مورد موضوعت توضیح بدع

من و اون پسر از اول صرفا برای صحبت عادی  حرف می‌زدیم تو مجازی قرار نبود چیزی جدی بشه ، یک ماه بعد خودش گفت چون شهرامون نزدیکه بیا ببینمت یه کافه قرار بذاریم و این حرفا مخالف بودم خیلی بهش گفتم برو رل بزن. همون موقع هم میگفت حوصله و وقت رل زدنو ندارم و کلا ادم سردیم بی احساسم . دوباره یک ماه بعد گفت ازت خوشم اومده میخوام ازت مراقبت کنم و ... میخوام حالت خوب باشه همیشه و ...

انقدر گفت گفت قبول کردم بعد دوماه ببینمش تو کافه.

همه چی هم حوب بود میگفتیم میخندیدیم . و من زیاد به حرفای احساسیش اعتماد نداشتم . میخواستم رابطه بره جلو ببینم حرف و عملش یکیه یا نه

درست یه هفته قبل قرار حضوری، دیدم دو روزه پیام نمیده .پیام کات فرستادم سین نمیزد.چون اخرین بازدیدش لست سین ریسنتلی بود. نگرانش شدم و گفتم حالت خوبه و این حرفا که اومد به دروغ گفت شوهرخواهرش فوت شده! منه ساده باورکردم و همدردی و تا شش روز سعی میکردم با یکی دوتا پیام بگم که به یادشم و این حرفا دیدم سین نمیزنه. گفتم با خودم شاید از لحاظ روحی اوکی نیست که با یه ترفند فهمیدم انلاین میشه ولی سین نمیزنه از قصد .همونجا دیگه پیام دادنو قطع کردم و دیلیت چت . دیشب اومد بهم پیام داد سلام چطوری که حسابی ریدم بهش. بعد گفت من هنوزم میخوامت ولی دلیل دارم که نمیتونم هم بگم و بهم نمیرسیم ! گفتم زر مفت نزن خیانت کردی و ادم تنوع طلب هستی . گفت به جون مامانم خیانت نکردم و این حرفا .  وسط حرفامون خدافظی کرد یهو و بلاک . دوباره از بلاک دراورد گفت سخته . منم همونجا گرفتمش به فحش و بلاک و دیلیت چت .

نه بد برداشت نکن منظورم اینه میتونم حال همه رو درک کنم و خب حرفام میتونه رو طرف اثر کنه

بله ولی اگه حرفت تخصصی نباشه و اخلاقیات فردیت دخیل باشه و ادعای روانشناسی کنی خب غیراخلاقی و حق الناسه. مخصوصا تشخیص اختلال و بیماری‌. حتی دی اس ام ۵ رو حفظ هم باشی بازم صلاحیت تشخیص نداری  

من و اون پسر از اول صرفا برای صحبت عادی حرف می‌زدیم تو مجازی قرار نبود چیزی جدی بشه ، یک ماه بعد خو ...

خب ببین عزیزم کارت واقعا درست بوده ولی خب خیلی زود اعتماد نکن . اگه واقعا میخواد باهات باشه مثل ادم باید پاش وایسته نه که هی سرکارت بزاره درسته؟

بله ولی اگه حرفت تخصصی نباشه و اخلاقیات فردیت دخیل باشه و ادعای روانشناسی کنی خب غیراخلاقی و حق النا ...

ای بااباااا شما چرا اینطوری میکنی؟> اصلا منظورم از این تایپک اینه ک میتونم حال طرف رو درک کنم .. یا طرف حرف بزنه و باهم دردو دل کنی اشکالی داره؟