بنظرتون کدوم سایت دقیق تره؟ ام اس بوک؟ ماز؟ با ام اس بوک من ریز نمره وارد کردم رتبه ی بهتری نسبت به تراز سوابق داد
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ام اس بوک برا تخمین تراز معدلم نوشت بین ۷۲۰۰ تا ۷۵۰۰ولی شد ۷۷۳۰
من فکر میکردم رتبه رو خوش بینانه نشون میده پس اینطوری نیست
به دیگران حق «متوسط »بودن بدهیم. آدمها بضاعتهای مختلفی دارند ..راسل میگوید:گاهی دیگران حرفهایی میزنند که به مذاق ما خوش نمی اید باید تحمل کنیم. اینجا از واژه «تحمل» استفاده میکنه نه «احترام»..
بدبینانهش ۶۵۰۰ بود واقع بینانه ۷۲۰۰ خوشبینانه ۷۵۰۰کلا فک نکنم هیچ سایت تخمینی بتونه حتی نزدیک بگه. ...
اره همه چی تغییر کرده
مدیکال بهتره .ولی به طور کلی الان که ترازا اومده تخمین رتبه با تراز بزن با درصد و نمره دیگه نزن
ترازا نسبت به پارسال که پایین تر اومده اینجوری منطقی در نمیاد
نظرتون درباره ی سایت هیوا چیه؟ خیلی بد رتبه میده با ام اس بوک خیلی فاصله داره