2777
2789
عنوان

مادرشوهر و پدرشوهر

813 بازدید | 29 پست

واقعا عجیبه ملت تاپیک میزارن که چرا مادر شوهرم/پدر شوهرم دارا هستن به ما چیزی نمیدن یا به قول خودشون دوست دارن بدبختی مارو ببینن یا حتی برای مادر و پدر همسرشون ارزوی مرگ میکنن! واقعا چه موجودات پست و وقیحی هستید همسرتون قبل اینکه شمارو اصلا ببینه که ایکاش با این دیدگاه هرگز نمی‌دید تو خونه مادر پدرش بوده بزرگش کردن هرچی میدونه یادش دادن شخصیتش رو شکل دادن مدرسه فرستادنش شرایط رشدش رو فراهم کردن تا ازدواج کرد و مستقل شد و الان شما به چه حقی به خودتون اجازه میدید در این باره اصلا اظهار نظر کنید شما کی هستید اصلا ؟ درضمن اون بدبختا فرضا دارا باشن پولدار باشن ثروتمند باشن آقا جون زحمت کشیده ۵۰ ۶۰ سال کار کرده پول درآورده نوش جونش میخواد یک ریالش رو به شما نده اصلا میخواد اموالش رو وقف کنه میخواد بنزین بریزه اتیش بزنه به شماها چه؟ شما مگه کاری براش کردید که انتطاری دارید؟ فرضا کرده باشید وظیفتونه وظیفه پسرشون و شما به عنوان عروسشونه هیچی بهتون بدهکار نیستن اصلا شما چه حقی دارید برای مال مردم دندون تیز میکنید؟ واقعا آدم می‌مونه این افراد فکر نمیکنن فردا روزی بچه های خودشون برای وسایل و خونه شون اینطوری ارزوی مرگشون رو میکنن؟ 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا نمی خواد انقدر ازشون طرفداری کنی خودشون ۶۰ متر زبون نیش دار دارن

یعنی خدا نکنه حرف از خدا بزنی و یه عده فکر می کنند نماینده خدا رو زمین هستی و می ریزن رو سرت تا عقده هاشون خالی کنند!

کسی که بچه دار میشه وضیفشه تا آخر عمر تا جایی که میتونه از بچه حمایت کنه

ما خودمون نخواستیم که بیایم توی این دنیا اون ها ما رو آوردن

وقتی پول زیاد دارن برای بچشون خرج نکنم پس برای چی باید خرج کنن دقیقا ؟ بذارن زیر سرشون بخوابن؟

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂

وظیفه پسرشه به اونا برسه اما وظیفه پدر نیست به پسرش برسه؟😵‍💫😂 چه جالب مگه پسر خودش خواسته به دنیا بیاد؟

شکرخدا پدرشوهر من چیزی نداره ما بهش چشم داشتی داشته باشیم اما دو متر زبون داره که تو خونه ما دعوا بندازه من آرزوی مرگشونو نکردم و نمیکنم اما از دردودل بقیه سواستفاده نکنید حالا با آرزوی این عروس بدبخت اونا نمردن 

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

کسی که بچه دار میشه وضیفشه تا آخر عمر تا جایی که میتونه از بچه حمایت کنهما خودمون نخواستیم که بیایم ...

آقا وظیفش بود بزرگت کنه روپای خودت بیاستی که ایستادی به عنوان یه فرد حقیقی یه سری دارایی ها داره دوست داره اتیش بزنه به کسی هیچ ربطی نداره میخواد بزاره زیر سرش بخوابه هر شب این بهتون فشار میاره؟ دوست نداره به شما پولشو بده به ولای علی چیز پیچیده ای نیست که لازم باشه استدلال براش بیارم شما خیلی پول دوست هستید برید ده سال بیشت سال ۵۰ سال مثل اونا کار کنید به ثروت اونا می‌رسید چشمتون به پول مردم نباشه

وظیفه پسرشه به اونا برسه اما وظیفه پدر نیست به پسرش برسه؟😵‍💫😂 چه جالب مگه پسر خودش خواسته به دنیا ...

اقا پدر اینقدر رسیده که بچه ش بزرگ شده و ازدواج کرده این چه دیدگاهیه که خودش نخواسته به وجود بیاد به دنیات اورده تا بیست و خورده ای سال بزرگت کرده خرجتو داده لجبازی کردی بحث کردی صبر کرده الان بازم ازش چیزی میخوای؟ بخدا فکر هم نمیکردم یه روز برای اثبات همچین چیز واضحی بیان صحبت کنم

آقا وظیفش بود بزرگت کنه روپای خودت بیاستی که ایستادی به عنوان یه فرد حقیقی یه سری دارایی ها داره دوس ...

والا اینجوری که شما با توپ پر صحبت میکنید انگار بیشتر به شما فشار اومده 😂

خدا کنه آدمایی مثل شما هیچ وقت بچه دار نشن دلم به حال اون بچه میسوزه

والا اینجوری که شما با توپ پر صحبت میکنید انگار بیشتر به شما فشار اومده 😂خدا کنه آدمایی مثل شما هیچ ...

بله این واقعا چندش آوره می‌بینم یه سری بچه ها برای مرگ و دارایی های پدر مادری که این همه براشون زحمت کشیدن نقشه میکشن و منزجر کننده تر از اون عروس ها یا داماد هایی هستن که حتی متعلق به اون خانواده نیستن من اگر بچه دار بشم اینقدر توانایی دارم جوری تربیتش کنم که منتظر مرگم نباشه که به یه پولی برسه و مثل بعضیا نباشه که سال به سال به خانواده شون سر نمیزنن

اقا پدر اینقدر رسیده که بچه ش بزرگ شده و ازدواج کرده این چه دیدگاهیه که خودش نخواسته به وجود بیاد به ...

همه چیز پول نیست عزیزم شما پدرشوهر بد ندیدی که اینو میگی

شوهرخاله من خیلی پولداره گلخونه داره دو دنگ داده به یه پسرش دو دنگ هم اون یکی پسرش هی هم پول بهشون میده اما روزگار عروساشو سیاه کرده عروساش مطمئنا آرزوی مرگشو دارن حالا ما بگیم چون پول داده نباید اینا ناراحت بشن؟ یه عروسش تو بیمارستان زایمان کرد به هرترفندی بود پسرشو از بیمارستان کشید بیرون بابای دختره اومد ترخیصش کرد چقدر دعوا شد تا پای طلاق رفتن میگفت مهرشو میدم بذار بره اینقدر نفهمه حالا پدرشوهر من پول نداره ولی انقدر عوضیه که منو ۵ سال تو خونه حبس کرد من اجازه نداشتم تنها خونه بابام برم افسردگی گرفتم نابود شدم بعد شما میگی براش دعای خیر کنم نه من نمیکنم فقط میگم خدا خودش عوضشو دربیاد

خوبی حرف زدن باخدا اینه لازم نیست منظورت رو براش توضیح بدی💖...ولی جدای از این حرفا طرف یه سیب از درختش کندن، داره دهنمون رو سرویس میکنه اونوقت تو امید داری بری تو باغش بخوری و بخوابی و حوریاش رو بمالی؟🤦‍♀️🤷‍♀️ 

همه چیز پول نیست عزیزم شما پدرشوهر بد ندیدی که اینو میگیشوهرخاله من خیلی پولداره گلخونه داره دو دنگ ...

اینجا بحث خوب یا بد بودن نیست بله ما ادم خوب داریم ادم بد داریم بی‌تفاوت هم داریم مسئله این نیست که بریم عاشقشون بشیم هرکاری کنن لبخند بزنیم ولی به این معنا نیست به داراییشون چشم داشته باشیم

بله این واقعا چندش آوره می‌بینم یه سری بچه ها برای مرگ و دارایی های پدر مادری که این همه براشون زحمت ...

اگر پدر مادر خودشون کمک کنن بچه ها هم آرزوی مرگشون نمیکنن

وضیفشونه اگر مالی دارن که زیادیه و بچه هاشون تو سختی هستن کمک کنن مخصوصا توی این وضع مالی

ایشالا که بتونی بچه خوبی تربیت کنی ولی هیچ وقت انقدر راحت راجب آینده نظر نده چون زمین به شدت گرده

و از فرزندت انتظار نداشته باش که وقتی که انقدر نسبت بهش بی حسی که حاضری پولاتو آتیش بزنی ولی به اون ندی اون دوستت داشته باشه و بهت احترام بذاره 

تو داری مثل. دشمنش باهاش برخورد میکنید

چقدر آدم های مثل شما برام عجیبین این حجم از بی عاطفه و بی مسئولیت بودن رو اصلا نمیتونم درک کنم

همه چیز پول نیست عزیزم شما پدرشوهر بد ندیدی که اینو میگیشوهرخاله من خیلی پولداره گلخونه داره دو دنگ ...

هرچی هم بگی استارتر حرف خودشو میزنه.

من عروس یک شخصی هستم ک دارا هست و برای خودنمایی میره برا غریبه ها هزار تا خرج میکنه و قیافه بگیره. خیر سرش حاج اقایی هست.

اما همه کاراش ریایی.

اونوقت هیچچچ کمکی ب بچه های خودش نمیکنه. همه شون مستاجر و ...  اگه برا یک میلیون هم بمونیم از پدر مادر خودم میگیرم ک وعضشون معمولیه. اگه به پدرشوهر مثلا پولدارم بگی میگه عه نداری خدااا بزرگه! میرسونه. من میرم مسجد خدافظ!

تازه اسی بدون بزرگشون هم نکرده و زحمتی نکشیده.

شوهر من میگه ما همش بیرون بودیم شبا هم نمیومدیم خونه

بابام نمیگفت کجایین؟!