2777
2789
عنوان

ختم حمد

20 بازدید | 3 پست

بسم الله الرحمن الرحیم

(هرچقدر شرکت می کنید تعداد اعلام کنید؛حتی یک عدد)

به نام یگانه خدای عالم.خالق مالک و رب العالمین...

تنها تو را می پرستیم و از تو یاری میجوییم،خودت روشنمون کن،هدایتمون کن،آگاهمون کن❤️ خودت ما رو به درک درستی از صفات خودت برسون،ما رو به درک درستی از چیستی زندگی برسون،ما رو به آگاهی ناب برسون و یک زندگی سعادتمند❤️

من به نیت سلامتی خودم و عزیزانم و هدایت و آگاهیم این ختم رو برگزار می کنم.صما هم نیت کنید و به نیتتون هر چقدر میخواهید شرکت کنید.

خودت در ادای این نذر ما رو یاری کن پروردگارا✨️

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

توحید در خالقیت 

توحید در مالکیت

و توحید در ربوبیت از آن خداست✨️

خدا،وحدانیت کبری،که آسمانها و زمین و هرچه در آسمانها و زمین است از آن اوست و به هرکاری تواناست،وجود مطلق❤️

تنها پروردگار عالمیانه،یا رب العالمین❤️✨️ 

تدبیر امور جهان و جهانیان از آن خداست،خدایا،ای قدرت لایزال،ما رو به خودت نزدیک کن،قربت بده،از گمراهی نجاتمون بده،ما رو به نور فهم و آگاهی و خرد و هدایت شدگی به درستی و راستی روشن کن.راه فراوانی نعمت رو به ما یاد بده.روزی ما کن سلامتی و عشق و رشد و بالندگی پر از حس خوب رو.حس خوب آگاهی حقیقی رو روزی ما قرار بده

من پیوسته به خدا نیاز دارم.پیوسته به یاری و کمکش نیاز دارم،به عنایتش،محبتش،رحمت و خیرش،به برکتش، به هدایتش نیاز دارم.پیوسته هدایتش...ممنون میشم برای اینکه مورد مغفرت و رحمت خدا باشم،برای اینکه خداوند یاورم باشه و هر دم من رو هدایت به خیر و درست کنه،برای خوشبختی،عاقب به خیری و رسیدن به حاجات و آرزوها و خواسته های دلم،یک «صلوات» مهمونم کنید.که به همه ی دنیا هم رحمتی برسه💓🌷🥰

خدایا با تمام وجودم ازت هدایت به راه راست و آگاهی میخوام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.