2777
2789
عنوان

دوستای به درد نخورم🙃💔

275 بازدید | 20 پست

دوستان گل🎀

من میخوام ازتون مشورت بگیرم🫠 آقا من قراره که به مدت روی خودم و لایف استایلم وقت بذارم💕همه کارهایی که لازمه رو انجام دادم اما توی یه کاری موندم ، نمیتونم تصمیم بگیرم🙃من توی مدرسه كلا تنهام🥲تقريبا هم نصف کلاس با من کنار نمیان🫠

کلا فکر میکنن که من باهاشون فرق دارم و ...💅🏻اما یه چند تا دوست دارم خیلی هم تاکسیک نیستن🥺حداقل من اینجوری فکر می کنم😑

اما واقعا به پیشرفتم کمک نمیکنن🙃 یه جورایی خیلی پرو شدن و از حدشون فراتر میرن😑یه گروه داریم که کلا توش چرت و پرت میگن💔مردم و حتی منو مسخره میکنن و میگن شوخیه به وقت ناراحت نشيااااا🥲

شاید از نظر بعضیا همیچین اکیپی اوکی باشه اما من خودم حس خوبی نمیگیرم🥺 

می خوام که از گروهشون با یه پیام در مورد اینکه من دارم روی زندگیم کار میکنم یه مدت ترک بزنم💕 

اما فقط میخوام فقط يكممم حد خودشون رو بدونن و دست از این وضع مضخرف بردارن💔

نمیدونم منظورم رو میفهمین یا نه؟😩

اونا تنها دوستهای منن🥲کلا آدم برونگرا و اجتماعی ای هستم نمی‌ تونم تنهایی سر کنم🙁

اما همشون بی انگیزه و بی هدف و پر از حرف و تفکرات مضخرفن🙁

میخوام یه راه بهم پیشنهاد بدین که یکم بفهمن و حد خودشون رو بدونن🤕

و اینکه قبلا هم بهشون گفتم از این کارامون و وضعیتمون خسته شدم و بیاین فقط یکم جدی تر باشیم💕 اما با همین حرفم باز مسخره شدم🎀 نه این که به وضوح مسخرم کنن! اما حرفم رو به سخره گرفتن🫠

خلاصه کمک کنید. نصیحت کنید. از تجربیاتتون بگین💔 ببخشید طولانی شد. اما شخص دیگه ای نبود که کمکم کنه🍓

:/ عزیزم وقتی تفکراتتون به هم نمیخوره چ اجباری هست که باهاشون دوستی کنی؟!

معمولی باش 

اصلا دوست چیه 

من تو مدرسه با هیچکس دوست صمیمی نبودم با همه بودم و با هیچکس نبودم 

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

کم کم ازشون فاصله بگیر بعد از گروه بیا بیرون

داستان کربلا داستان تباهی انسان هاست. داستان کربلا نشانگر این است که آدمی تا چه حد می‌تواند سقوط کند. خدایا نگذار از سقوط کنندگان دوره خودمان باشم، خدایا مراقبم باش  خدایا از فتنه هامیترسم، از آخرالزمان و فریب هایش میترسم. خدایا از آخرالزمان و مردمش میترسم، از فراموش کردن دین و دین داری و اسلام میترسم. خدایا از آخرالزمان و دین گریزی با فریب انسان بودن میترسم، آنها به اسم خوب بودن فریب می دهند و خوبی ها را ازبین می برند. آن ها باتمسخر دین داران به دین ضربه می زنند. این حربه شان است. خدایا از دل بستگی به این دنیای فانی میترسم. خدایا از فردایم میترسم. پرودگارم از عقب گرد رفتن میترسم، من از درکه میترسم. از پاپس کشیدن هنگام امتحانات و مشکلات میترسم. خدایا از تبلیغات فریبنده و هدف دار میترسم. خدایا از شکم سیری و دنیادوستی میترسم. معبودم از گم کردن راه میترسم،خالقم روز به روز بیشتر گناه عادی می‌شود و قبحش ریخته، من از عادی پنگاران گناه نباشم. پروردگارم جای ارزش و ضد ارزش با تفاسیر به ظاهر زیبا عوض می‌شود من از ظاهربینان نباشم.معبودم من از توجیه کنندگان گناه برای آرامی عذاب وجدان نباشم. بارالها جملات آخرم شهادت دادن به یکتایی و معبود بودن تو و به رسالت محمد(ص) و به ولایت علی (ع) باشد. خدایا کمکم کن خدایا مراقب من و مردمم ونسلم باش.خدایا کمک کن نه ظالم و نه مظلوم روزگار باشم. من در جرگه خودخواهان نباشم. پروردگارم به من و نسلم و خانواده ام کمک کن بتوانیم آن گوی آتشین آخر الزمان را در دستانمان حفظ کنیم.خدایا اسیر جو زمانه نشویم. عزیزان اگه دلتونو شکوندم اگه ظالمانه ناراحتتون کردم به ناحق بی عدالتی کردم پای اعتقادم نذارید پای ضعیف النفسی و گناهکاریم و عدم کنترل بر نفسم بگذارید.منم ضعیفم وگنهکار .. عاشق خاکم عاشق ایرانم خدایا مراقب کشورم و مردمم باشه.      مرگ بر آمریکا و اسرائیل تا ابد.             عزیز مادر با رفتنت داغ بزرگی رو قلبم نشست امیدوارم منو ببخشی امیدوارم تو زندگی ابدی همو ببینیم. دوست دارم❤️1403/4/21تاریخ رفتنت

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو مدرسه منم به خاطر پول میخوان 😑 

یه دختر بود فقط ازم پول میکنید بعدش که کاری برام پیشمیومد سرم داد میزد دیگه از همون موقع باهاش قطع ارتباط کردم 

وزن اول 96.800  وزن فعلی 93.890  وزن دلخواه 65 
:/ عزیزم وقتی تفکراتتون به هم نمیخوره چ اجباری هست که باهاشون دوستی کنی؟!معمولی باش اصلا دوست چیه من ...

ایده خوبیه. ولی بحث اینه که اصلا نصف بیشتر کلاس چشم دیدنم رو ندارن😑 اون موقع خیلییی تنها میشم. نمیدونم چیکار کنم🙁 گفتم که من خیلییی برونگرام

کم کم ازشون فاصله بگیر بعد از گروه بیا بیرون

آره منم میخوام همینکار کنم🥲 مستقیم بهشون نمیگم که دیگه نمیخوام دوستم باشین🎀 قراره که تا اول مهر کم کم ازشون فاصله بگیرم بعدم یک هفته مونده به شروع مدارس ترک بزنم از گروه مضخرفشون🙁

تو مدرسه منم به خاطر پول میخوان 😑 یه دختر بود فقط ازم پول میکنید بعدش که کاری برام پیشمیومد سرم داد ...

آره. با خودت میگی واای بلاخره یه دوست خوب پیدا کردم‌. بعدا میفهمی فقط برای سود خودشون باهات دوست شدن🥲

اونارو ول کن، ،، دوست جدید پیدا کنننننننننننن

قصد منم همینه. ولی همونجور که گفتم ، نصف بیشتر کلاسمون حتی فرصت اینکه بخوام باهاشون حرف بزنم نمیدن 🫠میدونی؟ با خودشون فکر می‌کنن که ما خیلی خفن و شاخیم🎀 مارو چه به اون؟

ایده خوبیه. ولی بحث اینه که اصلا نصف بیشتر کلاس چشم دیدنم رو ندارن😑 اون موقع خیلییی تنها میشم. نمید ...

بیا با من دوست شو😂🥲❤

میشه یه صلوات بفرستی برام🥲 با شعله ی خورشيد چه سازد نفسِ صبح روشن‌تر از آنم که توان کرد خَمُوشم 💙 عشق مثل جنگه! شروع کردنش آسونه تموم کردنش سخته ولی فراموش کردنش محاله و در آخر کویر خود ماندن و روئیدن هنر است!

مث منی عزیزم من دو تا دوست داشتم صمیمی بودیم تفکراتشون خیلی متفاوت بود به سمت اشتباه راهنماییم کردن من درسم عالی بود با اومدن اونا که درسشون ضعیف بود من ضعیف شدم و اونا عالی و تفکراتم بهم خورد با هاشون کات کردم و الان خوشحالم از تصمیمم