2777
2789
عنوان

خانم های خیاط یه سوال لطفا

103 بازدید | 13 پست

مانتو جلو بسته می‌خوام بدوزم جلو و پشت هیچ درزی نداره.هر دو ترکی پارچه انداختم روی همدیگه ولی نمی‌دونم چطور الگو که هیچ درزی ندارن رو چطور روی پارچه قرار بدم

اگر متراژ پارچت کم باشه 

مجبوری قسمت پشتو درز بدی 

ولی اگر متراژ پارچت خوبه هم پشت هم جلو رو بزار دولای بسته

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ترکی رو هم نزار

ترکی اولی رو تا وسط پارچه تا بزن

دوباره ترکی دومی پارچتو هم از اون طرف پارچه تا نیمه تا بزن 

البته بستگی به متراژ پارچتم داره که ببینی راه میده برا الگوت یا نه

مرا نه سر ، نه سامان آفریدند / پریشانم ، پریشان آفریدند / پریشان خاطران رفتند در خاک / مرا از خاک ایشان آفریدند

عکس ببین دوست عزیز.میتونم پارچه رو این مدلی تا بزنم؟

اره میشه درسته

ولی جا دوخته پهلوهات کم نشه

🚑🚑اورژانس نی نی سایتم... بس که همتون تاپیک میزنید«تو رو خدا بیایی زندگیم به مو بنده»...🚑🚑 میام که از بدبختی نجاتتون بدم🚑😎😂تو که شمشیر نمیخوای😂