2777
2789
عنوان

احساس میکنم‌ مادرم اصن وجود نداره

189 بازدید | 21 پست

بچه ها خیلی کمرم میشکنه با کارای مادرم... دارم اسباب کشی میکنم . چون هنوز یکسالم نیس ازدواج کردم بلد نیستم باید از کجا شروع کنم یا چجوری وسایلمو بسته بندی کنم. مادر و خواهرمم اصن انگار ن انگار ی کمک نمیان بدن میگن بگو خواهرشوهرات بیان کمکت. اخه ی بار دیگم جابجا شدیم کلا از اول تا اخر خواهر شوهرا و برادرشوهرام کمکم بودن. مادرم اینا اصن نفهمیدن ما چجوری جابجا شدیم. دیشبم خونش بودم میگفت حالا شما ک یا ناهار شام اینجایین یا خونه مادرشوهرتی میتونین پول جمع کنین. هرچی دوس داره بهم میگه😭😭😭 . منم چون مادرمه هیچی نمیگم بهش. دیشب سرسفره غذامو یکم خوردم خواهرم میگه‌ بخور تا ته برنجاتو وگرنه باید بریزیم دور حیفه😔😔😔. تا من زنگ نزنم یه احوال ازم نمیگیرن.من تو مجردیام همیشه هواشونو داشتم . نمیدونم چرا انقد بدی میکنن بهم. چرا تا این حد اخه. دوس دارم کلا قطع رابطه کنم با مادرم اینا.. ولی دلم نمیذاره. بنظرتون‌ چیکار کنم... احساس سرخوردگی میکنم😭

خدایا بهت قول میدم اگه مامان بشم.. سعی خودمو کنم ک بهترین مامان دنیا بشم😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار کنیم با اینا... دیگه‌نمیکشم واقعا. اصلا ابروی من براشون مهم نیس😭😭😭

نمیدونم واقعا 

بین خونه من و مامانم ۱ کوچه فاصله س ولی اصلاااااااااا بهم سر نمیزنه ،بعضی وقتا شوهرم بهم میگه بی‌کس و کار😔

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

خب اگه دلت نمیاد قطع رابطه نکن ولی ارتباطتو خیلی خیلی کم کن

براشون مهم نیستم کلا. الان فقط پنجشنبه ها میرم پیششون. ولی بازم همونجورن. همینقدم میرم بخاطر داداشمه

باز خوبه خانواده شوهرت کمکت میکنن من خانواده خودم  بجز مادرم که خیلی دلسوز مهربونه   اصلا به دردم نمیخورن تازه زجرمم میدن  خانواده همسرم خو دیگه هیچی انگار شوهرم پرورشگاهی هست بی کس کار بقران  ۲۰ساله ازدواج کردم خونم نیومدن و دو سه سال یه بار زنگ میزنن 

نمیدونم واقعا بین خونه من و مامانم ۱ کوچه فاصله س ولی اصلاااااااااا بهم سر نمیزنه ،بعضی وقتا شوهرم ب ...

ماهم هنوز اول راهیم احتمالا تا چند دگ شوهر منم بهم میگه بی کس و کار

ماهم هنوز اول راهیم احتمالا تا چند دگ شوهر منم بهم میگه بی کس و کار

حالا واسه اسباب کشی یا کمکی بگیر یا از دوستت 

البته اگر دوست صمیمی داری

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

باز خوبه خانواده شوهرت کمکت میکنن من خانواده خودم بجز مادرم که خیلی دلسوز مهربونه اصلا به دردم نم ...

مادر خیلی مهمه خیلیییی زیاد. تو مادرت وقتی دلسوزته دگ نیاز ب کسی نداری. من مادرم خیلی بی رحمه

عزیزم یک سال نشده چرا دوبار اسباب کشی اذیت میشی که دست تنهایی

اخه نصف خونه مادرشوهرمو درست کردیم اومدیم خونه مادرشوهرم اینا

دیگه براشون کاری نکن که توقع و انتظاری هم نداشته باشی

کلا میخوام حذفشون کنم... هیچ دوستی هم ندارم. شوهرمم دگ نذاشت برم سرکار. ادامه تحصیلم نمیذاره بدم. دلم خیلی گرفته از همه😭😭