2777
2789

کسی میدونه چرا 

یک سال هست خریدمش 

غصه گرفتتم نکنه خراب شده

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

چرا همون اول تا گارانتی داره زنگ نزدی به نمایندگی بیاد نگاه کنه

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا همون اول تا گارانتی داره زنگ نزدی به نمایندگی بیاد نگاه کنه

تازه این طوری شده تا 24ماه گارانتی داره

پشتیبان گروه ۴ستاره⭐⭐⭐⭐                                 خدایا شکرت       الهی یک نظر تو کافیست تا دل بندگانت آرام و مطمعن باشد      تو که آخر گره رو باز می‌کنی پس چرا امروز و فردا می‌کنی    

زنگ بزن به نمایندگی تا حلش کنن..یخچال ماهم همینطوری شده بود البته برا ما هیمالیاست ..هرچی بردیم تعمیرگاه فقط خراب ترش کردن .. زنگ زدیم نمایندگی اومدن بردن درستش کردن ...البته ما خیلی ساله خریدیم 

تاریخ سخن خواهد گفت🕊️                                              من فمنیست نیستم!برابری نمیخوام! من خواهان برتری ام🌝زن سالاری😌پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش می‌کنه:)🌚 

شاید تنظیم نیست

دماش هم تنظیم کردم

تازه این طوری شده تا 24ماه گارانتی داره

آهان فک کردم میگی از اول اینطوری بوده 

بقیه موادا یخ میزنه ؟؟

بزنگ نمایندگی

💚فقط حیدر امیرالمومنین(ع)است💚تابوده علی(ع)بوده وتا هست علی(ع)هست💚بر دشمنانت لعنت یا علی(ع)💚تا عمر دارم مدیون آقا ابالفضلم(ع)

راضی نیستی ازش؟

چون میخواستم واسه جهیزیم بخرم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس